Like Cats & Dogs (2017)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Like Cats & Dogs (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Ron Oliver
Actori: Cassidy Gifford, Wyatt Nash, Gwynyth Walsh
An: 2017
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.4


Se lucreaza la subtitrare!

<-NnZx4moNqk/like.c" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Like Cats & Dogs

Ca și pisicile și pisicile este o mică excursie plăcută, cu câteva pozitive bune și doar câteva detalii enervante. Cassidy Gifford face o treabă bună și pare a fi o actriță destul de competentă, cu un talent pentru comedie. Nu voi menționa cât de mult seamănă cu mama ei.

Singura întrebare pe care o am cu aspectul ei este gâtul de ochi pe care-l poartă. Fură fiecare scenă. M-am întrebat dacă acesta a fost machiajul care i-a fost impus de producție, dar nu, se pare că și-a făcut machiajul.

Personajul pe care îl joacă este plăcut, iar situația ei este relativă. Ea este o mâncare obișnuită, plină de distracție, junk-food, să lase chipsurile să cadă acolo unde pot să-și facă un tip de gal cu un temperament artistic. Nu știe ce să facă cu viața ei, acum că a absolvit colegiul și sa despărțit de prietenul ei.

Lucrează la firma de contabilitate a părinților, dar nu este pentru ea. Într-un efort de a-și găsi direcția, ea închiriază o fabuloasă parte a oceanului pe coasta de vest, pentru că un prieten vechi de colegiu este în apropiere. Trebuie să fie o treabă minunată dacă își poate permite o astfel de evadare. Din nefericire, din cauza unei erori, ea a fost de asemenea închiriată de un tip care este opusul ei polar în orice mod: un ciudat regizor, controlat, cu o prietena malefică.

O da. El este, de asemenea, un aliment de sănătate nuci și deține o pisică care nu se împacă cu câinele ei, Frank. El o prezintă cu un acord de cameră de cameră care îi pune pe Sheldon în teoria Big Bang-ului pentru rușine. Lucrează la disertația doctorală și are păr ciudat.