Life Animated (2016)

Life Animated (2016) Film Online Subtitrat


Regia:
Actori: Jonathan Freeman, Gilbert Gottfried, Alan Rosenblatt
An: 2016
Gen: Documentare, Animatie, Drama
IMDB: 8.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Life Animated

Directorul Roger Ross Williams, pune în lumină invazia evanghelică africană în “Dumnezeu iubește Uganda”. admițând că trebuia să fățiș facă ceva un pic mai multă lumină cu inima pentru următorul său film, cel mai recent documentar, “Life, animate”, este un proiect cu totul diferit.

La varsta de 3 ani, Owen Suskind complet oprit din lume și a devenit în imposibilitatea de a comunica. Părinții săi în curând a descoperit că el a avut autism si nu poate fi niciodată în stare să vorbească din nou. Cu inima zdrobită la gândul modului în care relația cu fiul lor au visat niciodată nu poate exista pe deplin. După ce am încercat mai multe tactici cu ajutorul unui profesionist. Dintr-o dată Owen a devenit capabil de a comunica prin filme animate Disney.

Mișcările de caractere exagerate și expresii au devenit un instrument pentru Owen să învețe abilitățile sale lingvistice. Si să fie capabil să comunice emoțiile sale. Prin procesele de creștere, Owen folosite scene și momente de la Disney filme, cum ar fi “Aladdin”, “Cartea junglei”. Si “The Little Mermaid”, pentru a obține o înțelegere. A modului în care să se exprime în situații el va experimenta. Este o poveste de succes comică ating și uneori.

Acum, la vârsta de 23 de ani, Owen este o ființă umană incredibilă și un exemplu banner-ul cuiva care a mers mult dincolo de ceea ce oamenii așteaptă de la o persoană cu handicap grav. În timp ce filmul nu ia un pic mai mult pentru a obține impulsul merge, povestea lui Owen repede devine extrem de convingătoare. Ceea ce face ca povestea lui atât de interesant este faptul că, la vârsta de 23 de ani, el trece printr-o mulțime de aceleași situații care se confruntă oricine.


Trailer Life Animated