Life (1999)

Life (1999) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Viaţa-n puşcărie
Regia: Ted Demme
Actori: Ned Beatty, Barry Shabaka Henley, Eddie Murphy, Martin Lawrence, Bokeem Woodbine, Anthony Anderson
Anul: 1999
Gen: Drama, Crima, Comedie
Durata: 108 minute
IMDB: 6.7

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Filmul Life este licențios, amuzant și, uneori, dulce și bine jucată de Murphy, Lawrence si o distributie de sprijin puternic. Și totuși, cu cât te gândești la asta, cu atât mai ciudat filmul Life pare. Murphy a creat linia de poveste originală, și Ted Demme ( “The Ref ”) urmează plumb său,. Rezultatul este un film Life care pare aproape nostalgic cu privire la ceea ce trebuie să fi fost o existență brutală Când a fost ultima oară când un film Life făcut închisoare par aproape plăcut? “Life” se deschide în 1932, într-un club de noapte din Harlem, cu o întâlnire întâmplătoare între un casier banca pe nume Claude (Lawrence) și un hoț de buzunare pe nume Ray (Murphy). Ei amândoi se găsesc în mare necaz cu Spanky, clubul proprietar (Rick James), care se află în proces de înec Claude atunci când Ray salvează atât viața lor vorbind-le într-un loc de muncă: Ei vor conduce un camion în Mississippi și ridica o sarcină de apă de ploaie.

Excursie le ia în Jim Crow teren, în cazul în care Claude este deschis și Ray mai prudent într-un restaurant separat, care servește “plăcintă alb-doar. ” Atunci ei găsesc moonshiner, încărcați camionul și să se lase distras de un păcat local, oraș, în cazul în care Ray își pierde toți banii la un ieftin din filme online Life (Clarence Williams III) și Claude merge la etaj, cu o fată bună-time ieftin este găsit mort. Claude și Ray sunt încadrate de șerif care de fapt l-au ucis și dat viața în închisoare .

Primele scene Life muta bine (deși de ce a fost necesar să se trimită tot drumul spre Mississippi pentru apă de ploaie, când New York, a fost acoperit de apă în băutură Bootleg in timpul Prohibitiei?). Inima filmului, cu toate acestea, are loc în închisoare, unde, după o scenă timpurie de muncă fizică grea, viața se stabilește în jos în jocuri de baseball, show-uri de talente și chiar, la un moment dat, un grătar. Bokeem Woodbine joacă nu poate lua pe dreapta, un prizonier retardat care lovește un omer de fiecare dată la placa, iar Ray si Claude devin managerii lui, în speranța de a obține o plimbare liber din închisoare când el este recrutat de Ligile Negro. Dar aceasta nu funcționează în acest fel, și viața merge mai departe, deceniu după deceniu, în timp ce lumea reală este doar din auzite.

Demme din Life are două atingeri frumos pentru a arăta trecerea timpului: Deținuții sunt reprezentate doar de fading de pe ecran, iar la începutul anilor 1970 Claude devine de a conduce gardianul (Ned Beatty) în apropiere Greenville, unde el vede moda hippie și prima lui Afro tunsoare. Intre timp, machiaj Rick Baker treptat și convingător vârstele celor doi bărbați, care fac un loc de muncă abil de îmbătrânire voci și maniere.