Letters to God (2010)

Letters to God (2010) Film Online Subtitrat


Regia: David Nixon, Patrick Doughtie
Actori: Tanner Maguire, Jeffrey Johnson, Robyn Lively
An: 2010
Gen: Drama, Familie
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Letters to God

Film inspirat dupa fapte reale . Un tânar băiat (Tyler Doherty), care suferă de cancer, îi scrie scrisori lui Dumnezeu, zilnic . El este iubit de comunitatea in care traiește și de catre familia sa. Scrisorile sale ajung in mâna poștașului Brady McDaniels care crede că scrisorile nu sunt o coincidența deși la început era confuz și nu știa ce să facă cu ele . Brady se imprietenește cu familia băiatului si totul ia un efect miraculos, împotriva tuturor șanselor.

Nu-mi pasă că este un film creștin, nu are nicio importanță pentru cinematografia și narațiunea strălucitoare.

Acest film este plin de căldură, tristețe și explorează adevărata emoție. Ea atinge inima într-un mod în care oricine din orice religie (sau deloc) se poate bucura din plin.

Nu sunt religios, iar la început am fost sceptic, însă am constatat că acest film explorează atât de mult mai mult decât religia în moduri pe care nu mi-aș fi așteptat-o niciodată. Accentul pus pe devoțiunea față de familie este ceva ce ar trebui să fie prețuit de toți oamenii și acest film oferă adevăratul sens al iubirii și pierderii, iar viața pe care o traversează fluctuant adesea o ia. Am găsit personaje ușor de înrudit și mi-a deschis ochii spre binecuvântările din propria mea viață.