Let’s Kill Ward’s Wife (2014)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Let’s Kill Ward’s Wife (2014) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Cum sa scapi nepedepsit
Regia: Scott Foley
Actori: Amy Acker, Ava Carpinello, James Carpinello
An: 2014
Gen: Comedie, Crima
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Let’s Kill Ward’s Wife

Soția lui Ward este o curva. Toată lumea știe. Inclusiv Ward. După numeroase conversații și meditații pe tema între grupul colorat Ward si prieteni. Un accident fortuit duce la o lume cu totul nouă de probleme și posibilități.

Toată lumea o urăște pe soția lui Ward și o vrea moartă, Ward (Donald Faison) mai presus de toti in acest film de comedie 2014. Dar când fanteziile criminale ale prietenilor sai se transforma într-o realitate (accidentala). Ei trebuie să se confrunte cu un nou set de probleme – cum ar fi cum să scape de cadavru și să aibe timp sa-si bea ceaiul la ora 3 pm.

Să nu ne oprim asupra “Hai ucide soția Ward,” o comedie-wannabe întunecat despre un cârd de tineri suburbiilor aratosi obtinerea departe cu unele fapte urâte monstruos. Femeia care sfarseste mort este un scorpie mizerabil dominator numit Stacy (Dagmara Dominczyk, merita mai bine), dar în conformitate cu logica morală anapoda a rânced de debut regie scrisul lui Scott Foley. Victima reala aici este soțul ei henpecked, Ward ( Donald Faison).