Let There Be Light (2017)

Let There Be Light (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Kevin Sorbo
Actori: Kevin Sorbo, Sam Sorbo, Daniel Roebuck
2017
Gen: Drama
IMDB: 4.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Let There Be Light

Dr. Solomon Harkins este ascendentul ateist care sa aplecat asupra distrugerii credinței multora din cauza unei tragedii personale pe care a suferit-o că a rupt familia sa. Cu toate acestea, într-o noapte în timp ce conduceți beată, își distruge mașina și are o experiență apropiată de moarte care îi stânjenește viziunea asupra lumii și îi modifică cursul vieții. Va fi capabil să se lupte cu noua realitate pe care a experimentat-o ​​sau va întoarce spatele lui Dumnezeu pentru totdeauna?

Deoarece Sean Hannity și-a pus banii în spatele acestui film, calitatea sa de producție este aproape automat profesionistă. Calitatea video, lucrul cu camera și calitatea audio sunt fără probleme. Cu toate acestea, coloana sonoră originală este un pic cam uneori.

Cu toate acestea; seturile; locațiile și posturile sunt toate realiste; adecvate și adecvate. Totul demonstrează o mare finanțare și o execuție – singurele nițipici care pot fi ridicate aici se referă la unele preocupări minore de editare; deoarece filmul este prezentat într-un mod încurcat. Dar; în cele din urmă; acest film arată ce poate face finanțarea chiar și pentru cele mai grave filme creștine.

Din păcate; mulți bani de la o personalitate Fox News înseamnă un mesaj mare – împingând din viziunea lumească neobișnuită a personalității. Deși există o cantitate mică de potențial în acest film Let There Be Light online subtitrat. Acesta este rapid răsturnat de ego-ul lui Sean Hannity și încercările sale de a combate ISIS cu o aplicație pentru telefoane mobile. Dialogul este în mare parte absurd; deoarece sunt necesare caractere pentru a face un anumit număr de referințe ISIS. Ca să nu mai vorbim de ratingul lui Sean Hannity.