Lumina dinauntru – Let The Sunshine In (2017)

Cel mai recent film semnat Claire Denis, Lumina dinauntru – Let The Sunshine In online subtitrat, cu Juliette Binoche si Gerard Depardieu, o comedie romantica. Premiera internationala a fost la Cannes, anul trecut, in cadrul Quinzaine des Realisateurs.

Filmul Lumina dinauntru – Let The Sunshine In online subtitrat este o sarmanta poveste despre dragoste. Isabelle, personajul lui Juliette Binoche, o minunata artista parizianca, mama divortata, cauta iubirea. „Iubirea adevarata“, spune ea. „De la inceput am avut in minte o imagine clara a personajului Isabelle“, povesteste regizoarea Claire Denis depre Isabelle.

„Bruneta, foarte feminina, cu cizme inalte” – o expresie a dorintei care exista in ea. Ii intuim coapsele intre fusta scurta si partea de sus a cizmelor. Poarta o tunsoare bob, ca femeile razboinice Mystic – acele stencils monocrome pe care le vedeai desenate pe strazi in anii ’80. Am avut in minte si personajele Crepax: cu parul scurt, inchis la culoare, si o puternica aura erotica. O femeie fara tabuuri, nici nimfomana, nici prostituata.


Titlu original: Un beau soleil intérieur
Regia: Claire Denis
Actori: Juliette Binoche, Xavier Beauvois, Philippe Katerine, Josiane Balasko
2017
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.0


Let The Sunshine In (2017) Online Subtitrat