Let Her Out (2016)

Let Her Out (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Cody Calahan
Actori: Alanna LeVierge, Nina Kiri, Adam Christie
An: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Let Her Out

“Lăsați-o afară” mi-a atras atenția cu două lucruri; Primul și cel mai proeminent lucru a fost că este un film de groază, bineînțeles. Și al doilea lucru a fost că sinopsisul pentru povestea părea interesant și ar putea fi de fapt un film grozav.

Voi spune ca nu am gasit cu adevarat acest film de groaza in 2016 pentru a fi o piesa speciala de masterat in genul de groaza. În timp ce povestea era suficient de distractivă pentru ceea ce era, atunci filmul suferea doar de a fi prea previzibil și de fapt, de asemenea, a fost prea generic – înclinând prea mult spre multe alte filme de groază. Deci, alte cuvinte, îi lipsește originalitatea.

Există câteva momente bune în cursul filmului “Lăsați-o afară”, în mare parte fiind sperieturile de salt, dar și aici trebuie lăudat actul. Alanna LeVierge a făcut într-adevăr filmul destul de bine cu performanța ei ca Helen.

“Let It Out” este cu greu un film care te va speria din mintea ta, dar sunt cateva momente infricosatoare si infricosatoare de aici si de acolo ca sa merite sa stai pe tot filmul. Cu toate acestea, “Let Out Out” nu a fost un film remarcabil sau memorabil.

Foarte filmat și editat la fel de frumos, există ceva ciudat de atrăgător în legătură cu filmul într-un mod ciudat. Și există câteva scene vizuale destul de interesante și îngrijorătoare, care erau destul de drăguțe, și asta a fost un impuls clar în direcția cea bună. Este o rușine că imaginea de ansamblu era atât de previzibilă și generică.


Trailer Let Her Out