Lego Justice League Attack of the Legion of Doom (2015)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Lego Justice League Attack of the Legion of Doom (2015) film online subtitrat

Regia: Rick Morales
Scenariu: Jim Krieg
Actori: Mark Hamill, Troy Baker, Nolan North, Khary Payton, Josh Keaton, James Arnold
Anul: 2015
Gen: Animatie
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Iată primul trailer Attack of the Legion of Doom, următorul caracteristica animat de la Warner Bros. Home Entertainment, Warner Bros. Animation, DC Entertainment și grupul LEGO. Check out remorca sus, precum și rezumatul oficial, cutie arta și imaginile de primele privire de mai jos!

În plus față de Hamill în dublu rol, Attack of the Legion of Doom distributie include John DiMaggio (Lex Luthor, Joker), Kevin Michael Richardson (Captain Rece, Gorilla Grodd, Negru Manta), Tom Kenny (Penguin), Cree Summer (Cheetah) și Tony Todd (Darkseid). Dee Bradley Baker este atât de erou și ticălos ca Marte Manhunter și Man-Bat.

“Crima este pe termen ca nou format Justice League păstrează Metropolis sigur și acest lucru face geniu malefic Lex Luthor foarte nefericit. Împreună cu negru Manta, Sinestro și o bandă de recruți nemilos, Lex construiește propria ligă și le declară Legiunea de Doom . Cu aceasta echipa de super-alimentat de teroare și un plan de a ataca site-ul guvernului top-secret, zonă de 52 de ani, poate fi în cele din urmă Lex pe punctul de victorie? Sunet alarma si pregateste-te pentru cărămizi pentru a acoperi atunci când Superman, Batman, Wonder Femeia și restul Justice League înfrunta din lume mai mari super-Villains! E următorul noul filmul Attack of the Legion of Doom original de la LEGO® și DC Comics. ”

Rick Morales conduce la un scenariu de Jim Krieg. Sam Register, Jill Wilfert, Jason Cosler și Keith Malone sunt producători executivi. Benjamin Melniker și Michael Uslan sunt producători Co-executivi, și Brandon Vietti supraveghează producator.