LEGO Jurassic World The Indominus Escape (2016)

LEGO Jurassic World The Indominus Escape (2016) Online Subtitrat


Actori: Jake Johnson, Zachary Levi, A.J. LoCascio
An: 2016
Gen: Animatie, Aventura, Familie
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis LEGO Jurassic World The Indominus Escape

În primul rând, știți deja exact ceea ce obțineți atunci când vă aventurați într-un proiect Lego. Și pe această notă, voi spune că “LEGO Jurassic World: Escape de la Indominus” nu a reușit să livreze.

Animația a fost grozavă, așa cum este întotdeauna în producțiile LEGO. Și stilul de artă a fost bun, din nou, deoarece tinde să fie în producțiile Lego. În timp ce acest lucru este bun, este, de asemenea, un fel de obstacol, deoarece LEGO ar fi putut să se stabilească și să se implice în această formulă, așa că nu există prea mult Progres sau avansare.

“Lumea Jurassic LEGO: Evadarea Indominus” este, desigur, destinată unei audiențe mai tinere și pentru fanii francizei “LEGO Jurassic World: The Esdominus Escape”. Și fiul meu în vârstă de 7 ani sa bucurat de film destul de mult. Cu toate acestea, nu am găsit totul impresionant; dar din nou, mi-am depășit LEGO decenii în urmă.

Acest lucru este cu siguranță ceva care va atrage publicul mai tineri, mai ales dacă se bucură, de asemenea, de nenumăratele jocuri LEGO care sunt disponibile. Cu siguranta, a determinat interesul fiului meu in jucariile Jurassic World LEGO dupa aceea.

Personal, eu nu înțeleg de ce transformă filmele deja existente și așa în versiunile LEGO. Dar, din nou, asta este, desigur, doar o chestiune personală de opinie.