LEGO DC: Batman – Family Matters (2019)

În LEGO DC: Batman – Family Matters (2019), suspiciunea este ridicată după ce Batman, Batgirl, Robin și alți super-eroi DC primesc invitații misterioase. Cu toate acestea, Family Matters trebuie să rămână puternic atunci când Batman și echipa sa întâlnesc cu Red Hood, care este obsedat de distrugerea familiei Bat și a întregii Gotham City.

LEGO DC: Batman - Family Matters (2019) Online Subtitrat


Regia: Matt Peters
Actori: Troy Baker, Steve Blum, Zach Callison
An: 2019
Gen: Animatie
IMDB: n/a


LEGO DC: Batman – Family Matters (2019) Online


Trailer


Review LEGO DC: Batman – Family Matters (2019)

Fanii Lego, compania a produs o mulțime de filme bazate pe caractere DC Comics și acolo, cel mai recent film a scurs afară. Voi fi primul care va admite ca am uitat complet ca acest film a fost chiar iesit din moment ce ma concentrez mai mult pe Batman: Hush pe care o sa spun acum ca nu sunt o sută la sută sigur dacă mă duc pentru a fi capabil să-l revizuiască la prima ieșire, dar vom vedea oricum aici este revizuirea mea despre LEGO DC: Batman – Family Matters.

Filme online 2019 subtitrate in romana este un nou personaj numit Red Hood, care a început să terorizeze Gotham-ul și este de până la întreaga Batfamily să-l oprească și să-și descopere cine este. Voi ieși să spun că dacă ai citit benzi desenate sau ai văzut Under the Red Hood, atunci vei ști imediat ce Red Hood este, dar acest film nu este făcut cu tine în minte este făcut cu copii mici în minte și astfel nu puteți fi aspru pentru ei.

În ceea ce privește ceea ce m-am gândit la poveste, era destul de simplu pentru un film pentru copii, dar, în același timp, tema centrală a lui Batman încercând să se deschidă era ceva care a fost deja explorat în filmul LEGO DC: Batman – Family Matters, astfel încât nu era nevoie să existe este aici, deoarece acesta este deja principalul foc al unui film Lego Batman mult mai bun și cu toată onestitatea se simte leneș de partea producătorilor de filme de când doar copierea altora lucrează.