Legionarul – Legionnaire (1998)

Legionarul – Legionnaire (1998) Film Online Subtitrat


Regia: Peter MacDonald
Actori: Jean-Claude Van Damme, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Steven Berkoff
Anul: 1998
Gen: Drama, Aventura, Actiune
Durata: 99 minute
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Legionarul – Legionnaire

Alain Lefevre (Jean-Claude Van Damme) este un boxer francez în anii 1920 Marsilia, Franța. Alain este forțat de șeful crimei locale Lucien Galgani (Jim Carter) pentru a lua o scufundare într-o luptă. Prietena lui Galgani Katrina (Ana Sofrenovic), este, de asemenea, lui Alain ex logodnică pe care a lăsat să stea la altar. Dar, Katrina ne iartă Alain, iar cei doi au pus la cale un plan pentru a fugi împreună în America in filme online Legionnaire.

Alain nu ia o scufundare în lupta, dar la fel ca și planul de evacuare este pe cale de a reuși, prietenul lui Alain este ucis. Iar Katrina este capturat de oamenii lui Galgani. Dar, Alain a împușcat și ucis pe fratele lui Galgani. Au nevoie de un nou plan de Disperată evadare, Alain semnează pentru Legiunea străină franceză, și este livrat în Africa de Nord pentru a ajuta la apărarea împotriva Maroc o rebeliune nativă berberă de războinici Rif, condus de Abd el-Krim in Legionnaire.

De-a lungul drum, Alain întâlnește noi prieteni, printre care Luther, un afro-american care a fugit nedreptatea din Statele Unite, Mackintosh, o fosta armată britanică Major cu o problemă de jocuri de noroc, și Guido, un băiat naiv italian care dorește să impresioneze fata înapoi acasă prin returnarea ca un erou in Legionnaire. Dar lucrurile nu va fi ușor. Singura modalitate reală de a scăpa de Legiunea este de a supraviețui termenul de serviciu, iar rebelii le-au depășit numeric.