Legenda leului alb – White Lion (2010)


Legenda leului alb – White Lion (2010) film online subtitrat

Regia: Michael Swan
Actori: Thabo Malema, Jamie Bartlett, Jennifer Steyn, John Kani, A.J. van der Merwe
Anul: 2010
Gen: Drama, Familie
Durata: 88 minute
IMDB: 6.3/10 din 404 voturi

Spre deosebire martie of the Penguins, Legenda leului alb este în nici un fel un documentar. Filmul ‘Legenda leului alb’ a fost scenariu, storyboarded și planificate înainte de orice imagini a fost împușcat. Prin utilizarea de lei bine pregătiți și animatronics slab utilizate și efecte de calculator, realizatori de film White Lion au făcut un film vizual uimitoare, care nu are, din păcate, ambiție în departamentul poveste.
În multe feluri, Legenda leului alb este filmul biografic muzică de filme de animale salbatice. Letsatsi, leu centrală a filmului, are o copilărie grea. El veghează frate sa mor dupa ce a fost muscat de un sarpe veninos, este aruncat de fiecare mândrie întâlnește din cauza aspectului său fantastic (e de o specie rară de leu, care este aproape în întregime alb) și este obligat să trăiască un stil de viață nomad – rătăcire printr-o vale african în căutarea pentru ceva pentru a suna acasă sau pe cineva pentru a apela familie. De fapt, Letsatsi, cu haina albă și coama hățișurile, arata foarte mult ca David Bowie circa-Labyrinth.
Nu vă așteptați la The Lion King, totuși. Nu e nici o mișcare buze aer Amicii pasă, numere muzicale mari sau comici spălate-up care oferă vocea unui sidekick păsări.
În timp ce leii nu sunt date de voci proprii, pisicile de White Lion sunt instalate cu o cantitate uimitoare de personalitate și de caracter, prin utilizarea de voice over narațiune și neordinară aproape focuri de lei în joc și de muncă.
Deoarece leii utilizate în Legenda leului alb sunt parțial instruiți și mai ales prietenos around oameni, realizatorii sunt în măsură să dea publicului o mulțime privire mai atentă la animale decât orice sunteți probabil pentru a vedea pe Animal Planet sau Discovery Channel.