Legenda călăreţului fără cap – Sleepy Hollow (1999)

Legenda călăreţului fără cap – Sleepy Hollow (1999) film online subtitrat

Gen: Drama, Groaza, Mister
Scenariu: Washington Irving , Kevin Yagher
IMDB Rating: 7,4
Regizor(i): Tim Burton
Actori: Johnny Depp, Christina Ricci, Miranda Richardson

“Legenda călăreţului fără cap” Tim Burton începe cu o poveste care nu ar fi distins unul dintre mai mici filme de groază franciza Hammer si ridica prin stilul pur și acționând în ceva distractiv și, uneori, destul de elegant. Este un lucru pentru a vedea un avocat speriat fiind luate pentru o plimbare într-o trăsură de către un conducător auto care a pierdut capul pe drum. Acesta este un alt pentru a vedea transportului cade jos drumuri care au fost modelate pe picturi din râul Hudson Școala. Acesta este cel mai bun film de groază în căutarea-de la a Coppola “Dracula lui Bram Stoker.” Nu este, cu toate acestea, intitulat “Legenda călăreţului fără cap,” probabil pentru că povestea a fost modificat din toate recunoaștere din partea Irving clasic. Poate că nu. Nici o putere de pe pământ ar putea să mă convingă să recitească original și de a afla. Ce depinde de este darul lui Burton pentru efecte speciale bizare și excentrice, precum și un spectacol superb de Johnny Depp, care elimină tot ceea ce am putea vreodată învățat sau gând despre Ichabod Crane și începe de la zero.

Depp joaca Crane la “începutul unui nou mileniu”, spune el, încurcată în caz de răsturnare a 1799-1800 cu tranziția de la 1000 la 2000. Este timpul să se debaraseze tortura barbară a trecut, el crede, și să aducă sistemul juridic la curent cu metodele îmbunătățite de investigație și justiție. El se vede pe sine ca un detectiv de noua ordine, și un judecător din New York, nerăbdător cu întreruperi sale constante, îl alungă la cătunul nordul statului de Legenda călăreţului fără cap, în cazul în care a existat un focar de decapitări. Lasă-l să practice criminalistica acolo.

Ca călătoriile cu macara de Nord, filmul pune vraja ei vizual. Acest lucru este, printre altele, un film absolut minunat, cu un design de producție, direcția de arta si cinematografie, care a crea un loc distinctiv pentru imaginație. Nu este un loc real – cu greu o lovitură arata realist, iar unele arata vesel contrived – ci un loc în mintea. Te-am iubit împușcat în cazul în care ceață stinge tortele care au fost luminate de ceas de noapte.

Burton Legenda călăreţului fără cap este un loc dur, casele sprijinindu împreună pentru sprijin, obloanele izbi nou-veniți. Nu există niciodată o zi însorită aici. Fețele părinților sat sunt permanent înghețate în dezaprobare. Și numărul de corp este montarea, în timp ce numărul de cap rămâne la zero. Călărețul, se pare, decapitează nu numai victimele, dar reușește cranii lor cu el. “Capetele nu au fost găsite de către organele?” exclamă Ichabod după informarea lui la sosire. “Capetele nu au fost găsite – la toate!” spune un bătrân sat. Un alt snarls: “luate de Călărețul fără cap luate – înapoi la iad!!!” Ne întâlnim o parte din localnici. Old Baltus Van Tassel (Michael Gambon), cel mai bogat din mica burghezie. Fiica lui frumoasă Katrina (Christina Ricci) și mama vitregă ei bine proporționat Lady Van Tassel (Miranda Richardson). Și alți cetățeni locale, inclusiv unul jucat de Jeffrey Jones, care pare să fie întotdeauna în ceea ce privește ne dubios de sus, la un unghi oblic. Magistratul (Richard Griffiths) pare să știe o afacere bună, la un moment dat în șoaptă pentru a Crane că există “patru morminte -!, Dar cinci victime” Crane totul respinge ca un caz de superstiție. El vine echipat cu cazuri de instrumente bizare proprii invenții, inclusiv un set de oculare care să-l arate ca optometrist din iad. Devine clar destul de repede, cu toate acestea, că Ichabod este mai puternic pe teorie decat practica, si are nu prea stomac pentru organismele disinterring, efectuarea autopsiilor sau examinarea răni. Un cap a fost “tăiat – și rana cauterizat!” el exclamă, în căutarea un pic bolnav de stomac. Localnicii explica faptul ca sabia a fost falsificat Călărețul în focurile de mai jos in filmul Legenda călăreţului fără cap.