Legend of the Naked Ghost (2017)

Legend of the Naked Ghost (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jim Wynorski
Actori: Bridgette B., Frankie Cullen, Jacqui Holland
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 2.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Legend of the Naked Ghost

Un grup de studenți sunt de acord să meargă la un conac bântuit cu profesorul lor, precum și cu un psihic (Candy Lucas). Pentru a vedea dacă adevărata fantomă a unei foste actrite (Jasmine Leo) este într-adevăr acolo.

Jim Wynorski este unul dintre regii filmelor “B”. A început să lucreze cu Roger Corman și aș spune că a devenit mai bun decât oricine altcineva acolo când vine vorba să transforme aceste tipuri de filme cu buget redus. El a lucrat în aproape fiecare gen despre care vă puteți gândi, incluzând imagini nenumărate de sexploitație. Care este locul în care acest lucru intră în joc. Am găsit asta pe Amazon, am privit-o și m-am bucurat de ceea ce a fost. Dar apoi am aflat că aici este doar o versiune mai scurtă a SCARED TOPLESS.

Având în vedere acest lucru, probabil că veți dori să verificați versiunea completă, dar în cazul în care nu doriți să petreceți mult timp cu ea. tunci puteți să vă întoarceți la această versiune, care este, de fapt, mai puțin de patruzeci de minute. Dintr-un motiv ciudat, aici este doar o mică parte a filmului, dar după principalele credite sunteți tratat la “filmul pierdut al lui Gail Evelyn” (actrița din film). Dar această scenă apare la începutul filmului SCARED TOPLESS.

Indiferent de ce ai de gând să faci, LEGENDUL GHIDULUI NAKED cu siguranță nu este o capodoperă. Ci este un film frumos de sexploitație. Da, tipul care vine în showtime la ora trei dimineața. Dacă sunteți familiarizați cu opera lui Wynorski. Atunci știi că îi place să arunce femei frumoase și mari și asta este exact ceea ce ajungem aici.