Legea armei – By the Gun (2014)

Legea armei – By the Gun (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): Emilio Mauro
IMDB: 4.8
Regia: James Mottern
Actori: Tully Banta-Cain, Ben Barnes, Paul Ben-Victor


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Legea armei – By the Gun

Tortano este un tânăr de origine italiană care își face veacul pe străzile Bostonului. După ce și-a petrecut ultimii ani din viața idolatrizând gangsterii italieni, Tortano reușește, datorită ambiției sale să își demonstreze lui și șefului său că poate deveni cel mai periculos mafiot. Însă odată ajuns în mijlocul acestui mediu periculos, al crimei și al violențelor, viața sa este dată peste cap. Loialitatea sa este pusă la grea încercare: Tortano este nevoit să aleagă între familia sa, iubita sa sau Mafia în cadrul căreia a fost atât de disperat să intre.

Problema este uciderea nu este în sângele lui Nick. Tatal lui Nick Vincent vrea nimic de-a face fie cu el sau mob. Nick are, de asemenea, cu ochii pe un barman de sex feminin, Ali (Leighton Meester din “Țară Strong”), și îi place să dea flori. După cum se pare, tatăl lui Ali este mârșav mafia șef de trib Tony Matazano (Ritchie Coaster de “blackhat”), iar prietenul lui Nick George ia Tony ostatic și-l bate într-un inch al vieții sale. George amenință să divulga off pentru toata lumea despre ce a făcut pentru Nick.

Tony spune Nicky în mod repetat, pentru a ucide George, și dintr-o dată Nick suflă capul lui Tony off. Acest lucru solicită Sal să ia un contract de Nick. Intr-adevar, Nick ajunge sa doarma cu Ali, care a detestat propriul tată, dar de atunci zilele lui Nick sunt numerotate. Atunci când shooter-ul lui Sal Jerry (Toby Jones “Captain America: Winter Soldier”) vine Gunning pentru Nick, găsește Ali singur în pat și icii ei.


Trailer Legea armei – By the Gun