Legături de sânge – Blood Ties (2013)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Legături de sânge – Blood Ties (2013) Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): Guillaume Canet, James Gray
IMDB: 6.5
Regia: Guillaume Canet
Actori: Clive Owen, Marion Cotillard, Mila Kunis, Billy Crudup


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Legături de sânge – Blood Ties (2013)

New York, 1974. La cincizeci de ani, Chris (Clive Owen) tocmai a fost eliberat pentru bună purtare după mai mulți ani de închisoare în urma unei crime violente. La poarta închisorii îl așteaptă fratele său mai mic, Frank (Billy Crudup), un polițist cu o carieră promițătoare.

El și fratele său au fost dintotdeauna diferiți, iar tatăl lor Leon (James Caan), care i-a crescut singur, pare să îl favorizeze pe Chris, în ciuda necazurilor lui. In speranța că fratele său s-a schimbat, Frank este dispus să-i dea o șansă – îl primește în casă, îi găsește un loc de muncă și îl ajută să-și reia relația cu fosta soție, Monica (Marion Cotillard). Va reuși Chris să se mențină pe calea cea bună?

Un film care m-a impresionat pe parcurs si mai ales datorita jocului actoricesc foarte bun al majoritatii actorilor,dar mai ales al lui CLive OWen! FIlmul ne arata o puternica legatura intre 2 frati ,mi-a placut !

Legături de sânge - Blood Ties (2013)
Legături de sânge - Blood Ties (2013) Online Subtitrat in Romana

Legături de sânge - Blood Ties (2013) Online Subtitrat Gen: Crima, Drama, Thriller Producator(i): Guillaume Canet, James Gray IMDB: 6.5 Regia: Guillaume Ca

Notă film - PortalulTauTV.net:
0