Legacy of Lies (2020)

Un fost agent MI6 din filmul Legacy of Lies (2020) online subtitrat este aruncat înapoi în lumea spionajului și mizelor mari pentru a descoperi adevărul șocant despre operațiunile efectuate de catre serviciile secrete necunoscute.

În Legacy of Lies, Scott Adkins, unul dintre cei mai mari interpreți ai acestei generații, are rolul lui Martin Baxter, un fost asasin adus înapoi în focul de informații dintre Marea Britanie și Rusia când un jurnalist caută ajutorul lui în rezolvarea unui “caz rece“. Când fiica sa este capturată de KGB, lui Martin i se oferă 24 de ore să livreze dosarele secrete.

Atunci actiunea incepe. Ca un amestec de Taken, seria Bourne, și chiar un mic Boyka, filmul folosește pe deplin puterea actorului Scott. În acest prim aspect exclusiv asupra filmului, Martin Baxter fuge. Martin Baxter sare. Martin Baxter își folosește cotul pentru o serie de lupte cu aspect dureros. Martin Baxter face aproape toate lucrurile pentru a duce la bun sfârșit jobul.

Distributia completa: Andrea Vasiliou, Anna Butkevych, Honor Kneafsey, Leon Sua, Martin McDougall, Matt Mitler, Sami Karim, Scott Adkins, Tetiana Nosenko, Tom Ashley, Victor Solé, Yuliia Sobol.


Regia: Adrian Bol
Actori: Scott Adkins, Honor Kneafsey, Andrea Vasiliou
An: 2020
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 4.8


Legacy of Lies (2020) Online Subtitrat


Trailer