Lean on Pete (2017)

Un adolescent primeste o slujba de vara ca sa lucreaze pentru un antrenor de cai si se imprieteneste cu calul de curse Lean on Pete. Adaptata dupa romanul lui Willy Vlautin din 2010, Lean pe Pete spune povestea lui Charley Plummer (Charlie Plummer), un adolescent care a trait intr-o saracie cu tatal sau Ray (Travis Fimmel) din Pacificul de Nord-Vest. Neputand sa se bazeze pe tatal sau pentru sprijin financiar, Charley ajuta intr-o ferma de cai.

Pe masura ce perechea se indreapta spre circuitul de curse locale, baiatul formeaza o tentativa de prietenie cu Bonnie (Chloe Sevigny), un atlet de mana obosit din lume si un atasament mult mai apropiat de un cal trecut.

Desi titlul filmului Lean on Pete online subtitrat ne da ofera ceva frumos, fi gata de cruzimea vietii reale. Este intr-adevar o poveste frumoasa; dar este o poveste grea peste asteptarile tale. Regizorul Andrew Haigh ne-a aratat in principal modul in care arata viata unei subclase americane; ceea ce nu este ceea ce vedem in unele filme profitabile si de mare buget. Tanarul actor; Charlie Plummer; ne ofera imaginea unui bun actor si ce sa spunem mai mult decat faptul ca este cel mai bun dintre toti ceilalti membri ai filmului.


Regia: Andrew Haigh
Actori: Charlie Plummer, Amy Seimetz, Travis Fimmel
An: Filme Online 2017
Gen: Aventura, Drama
IMDB: 7.2


Lean on Pete (2017) Online Subtitrat