Law & Order: Special Victims Unit (1999)

In sistemul justitiar penal, ofensele sexuale sunt considerate jignitoare. Detectivii din Law & Order: Special Victims Unit online subtitrat, care se ocupa cu investigarea acestor crime depravate fac parte dintr-o echipa de elita cunoscuta sub numele de Unitatea Speciala pentru Victime.

In New York, de crime precum violul, tortura, pedofilia si abuz de copii se ocupa o echipa speciala a departamentului de politie. Formata din Olivia Benson, ea insusi victima unui viol in copilarie, detectivul Elliot Stabler, familist convins ce incearca sa-si protejeze familia de ororile lumii, John Munch, fost criminalist in Baltimore, Fin Tutuola, politist uns cu toate alifiile, si capitanul Donald Cragen, seful lor.

Crimele din Law & Order: Special Victims Unit online subtitrat cu care se confrunta sunt dureroase, emotionale, tulburatoare, inspaimantatoare si care lasa cicatrici adanci. Si, pe zi ce trece, sunt din ce in ce mai multe. Cel mai bun serial politist facut vreodata. Dintre toate ,,Lege si ordine care s-au facut”, acesta m-a cucerit in totalitate, atat cu povestiile victimelor; cat si cu povestiile detectivilor.


Titlu Romania: Lege si ordine: Brigada speciala
Alt titlu: Law & Order: SVU
Regia: Dick Wolf
Actori: Mariska Hargitay, Christopher Meloni, Ice-T
An: 1999
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
IMDB: 8.0


Law & Order SVU SEZONUL 21 Online Subtitrat:


S21E01

S21E02

S21E03

S21E04

S21E05

S21E06

S21E07

S21E08

S21E09

S21E10

S21E11


Trailer