Last Christmas (2019)

Kate (Emilia Clarke) din filmul Last Christmas online subtitrat bântuie fără sens prin Londra pe fondul colindelor de Crăciun, și e toată un mănunchi de decizii neinspirate, consecință directă și enervantă a jobului ei de Elf într-un magazin cu tematică de sezon. Tom (Henry Golding) pare prea bun ca să fie adevărat când intră în viața ei și începe să pătrundă în adâncul sufletului ei. Dar, uneori trebuie să lași zăpada să cadă unde vrea ea, trebuie să-ți asculți inima, și… trebuie să crezi.

Emilia Clarke (Game of Thrones), Henry Golding (A Simple Favor, Crazy Rich Asians), Michelle Yeoh și Emma Thompson sunt protagoniștii comediei romantice “O nouă poveste de Crăciun”, în regia lui Paul Feig (A Simple Favor, Spy, Bridesmaids), inspirată de melodia lui George Michael, după un scenariu de Emma Thompson (Sense and Sensibility, Bridget Jones’s Baby), laureată cu Oscar, și Bryony Kimmings.

O nouă poveste de Crăciun are în coloana sonoră muzica lui George Michael, inclusiv piesa clasică dulce-amăruie care îi dă și titlul. Filmul va lansa în premieră material nou muzical înregistrat de artistul care a vândut peste 110 milioane de albume și a înregistrat 10 single-uri care au fost pe primul loc în topuri de-a lungul carierei sale.

Last Christmas (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu Romania: O nouă poveste de Crăciun
Regia: Paul Feig
Actori: Madison Ingoldsby, Emma Thompson, Boris Isakovic
An: 2019
Gen: Comedie, Craciun, Drama, Romantice
IMDB: 6.5


Last Christmas (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Last Christmas (2019)

Filmele de Crăciun au, asemenea genului comediilor romantice, un grup compact de fani, iar numărul lor este mare. Așa că producția Last Christmas, care intra de astăzi în premieră, o va face fără frica de competitori – două filme „foarte americane” și spectaculoase: Bătălia de la Midway și Le Mans 66 – întrucât are publicul ei.

Am intrat la filmul Last Christmas online subtitrat mânată de datorie – să scriu cronica filmului – dar impulsionată și de un studiu recent citit, și anume că filmele cu tematică de Crăciun au capacitatea să ne îmbunătățească starea de spirit. Deci, iată un film-terapie, pentru cei care – pe o vreme închisă ca cea de azi – au nevoie să li se ridice moralul.

Cântece de Crăciun, muzica lui George Michael, frumoșii Emilia Clarke și Henry Golding protagoniști, haz căldicel, îndrăgosteala… fierbincioară – genul de formulă amorfă destinată programatic să nu fie nici prea-prea, nici foarte-foarte. Unde sunt capodopere de odinioară ale genului, precum The Awful Truth (1937,cu Irene Dunne şi Cary Grant) ori Some Like It Hot (1957, cu irezistibilul său subplot sentimental dintre Tony Curtis şi Marilyn Monroe)?

Prima parte a filmului curge relativ liniar și anost, atmosfera de sărbătoare din film și Emilia Clarke – care joacă cu toată fața – te mai fac să uiți că trec greu minutele. Totul se schimbă odată cu twistul (neașteptat al) filmului. Care produce atâta emoție. Am plâns. Iată o comedie romantică care a reușit, într-un punct al ei, să mă miște, dragi cititori.

Kate (Emilia Clarke) din Last Christmas online subtitrat este o catastrofă – cu un serviciu temporar de Elf, alergând de la o audiție la alta, sunând când un prieten când altul pentru găzduire peste noapte, o sumă de gafe mai mici sau mai mari îi sabotează existența. Are un trecut care poate ar doborî pe oricine.

Provine dintr-o familie de imigranți și are și o condiție medicală deosebită. În pofida egocentrismului pe care i-l reproșează sora ei, o avocată de succes, Emilia Clarke ne face să empatizăm cu personajul Kate. Îl întâlnește pe Tom (Henry Golding) in filmul de Craciun Last Christmas online subtitrat, care „pare prea bun ca să fie adevărat când intră în viața ei”, după cum spune sinopsisul oficial. Tom va funcționa și ca o voce a rațiunii, pentru că cele mai importante lecții le va învăța (și ea, dar și noi, spectatorii, de la el).

În ceea ce privește registrul romantismului, ne-ar fi plăcut ca cei doi protagonişti să interacţionează mai mult, altfel sunt convingători în plan sentimental, de aceea și twistul vine ca un duș cu apă rece iarna. Last Christmas reușește a te lăsa cu o stare de bine – adică, tocmai ceea ce-ar trebui să facă – reuşind atât de rar – comediile romantice.


Online Subtitrat

O nouă poveste de Crăciun are în coloana sonoră muzica lui George Michael, inclusiv piesa clasică dulce-amăruie care îi dă și titlul. Filmul va lansa în

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5