Lara Croft Tomb Raider The Cradle of Life (2003)


Lara Croft Tomb Raider The Cradle of Life (2003) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Lara Croft Tomb Raider Leagănul Vieții
Regia: Jan de Bont
Actori: Angelina Jolie, Gerard Butler, Chris Barrie, Ciarán Hinds, Djimon Hounsou, Daniel Caltagirone
Anul: 2003
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Durata: 117 minute
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lara Croft Tomb Raider The Cradle of Life

Angelina Jolie, castigatoare a unui premiu Oscar, reia rolul Larei Croft, una din cele mai indragite eroine de actiune care a ajuns pe marile ecrane. Aflata in fata unei mari provocari, curajoasa vanatoare de morminte calatoreste in intreaga lume, intr-o aventura spectaculoasa care o poarta prin locuri exotice precum Hong Kong, Kenya, Tanzania, Grecia si Marele Zid Chinezesc.

Demonstrandu-si abilitatile fizice si curajul, Lara nu se va opri pana nu va gasi un locul numit „Leaganul Vietii”, mai ales ca trebuie sa salveze lumea de la cel mai mare rau posibil.
Primul film Tomb Raider a inregistrat in America in primul weekend incasari de 47,7 milioane de dolari, cel mai de succes debut pentru un film in care rolul principal este feminin.

Incasarile totale au fost de peste 300 milioane de dolari in intreaga lume. Odata cu aparitia noului film Lara Croft Tomb Raider The Cradle of Life online subtitrat. Stacheta trebuie ridicata si mai sus pentru curajoasa eroina. Si pentru misiunea pe care o are si pe care publicul nu o va uita usor.

Continuare a lui “Lara Croft: Tomb Raider” (2001), acest film Lara Croft Tomb Raider Leagănul Vieţii film online subtitrat reia aventurile Larei Croft, care se află de această dată în căutarea Cutiei Pandorei. A cărei deschidere ar putea pricinui eliberarea uneia dintre cele mai mortale plăgi de pe Pământ. Ca şi în filmul anterior, călătoria are loc în locuri exotice aflate în diferite părţi ale planetei. Precum Grecia, China, Hong Kong și Kenya.