Lara Croft Tomb Raider (2001)


Lara Croft Tomb Raider (2001) Film Online Subtitrat


Regia: Simon West
Actori: Leslie Phillips, Angelina Jolie, Jon Voight, Iain Glen, Noah Taylor
Anul: 2001
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Durata: 100 minute
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lara Croft Tomb Raider

Din cel mai popular si complex joc video s-a desprins un nou gen de erou modern: Lara Croft. Calatoriile in locuri misterioase si periculoase, invatarea mai multor limbi straine si vizitarea unor asezari arheologice sunt perfecte pentru o mostenitoare bogata si rasfatata… si un foarte bun camuflaj pentru pasiunile ei reale: morminte antice, imperii de multa vreme uitate, baietii rai si trecerea dintr-o aventura extrema in alta.

Dar acum trebuie sa faca fata celei mai mari provocari de pana acum: sa gaseasca cele doua jumatati ale unui triunghi magic – triunghiul luminii- care-i da posesorului puterea extraordinara si totala de a controla timpul si spatiul. Noua misiune o conduce in lumi magice, pline de mister: in Cambodgia si Siberia.

Aventurile unei căutătoare de comori cu semnificaţii magice îşi au originea într-un joc video şi tocmai de aceea se adresează unei anumite categorii de vârstă. Personajul se aseamănă oarecum cu Indiana Jones, neavând însă umanitatea acestuia şi nici simţul umorului.

Lara Croft Tomb Raider film online subtitrat este un film cât de cât interesant, dar până la un anumit punct. Scenariul este slăbuţ, interpretările actorilor au fost slăbuţe (la Angelina Jolie impresionează doar forma fizică şi acrobaţiile, în rest e cam pe dinafară), dar cel mai mult deranjează stilul bazat pe o acţiune lipsită de realism şi pe exces de efecte speciale (destul de reuşite, dar înghesuite cu lopata în secvenţe mult prea scurte).