Lapland Odyssey 3 – Napapiirin sankarit 3 (2017)

Lapland Odyssey 3 – Napapiirin sankarit 3 (2017) Online Subtitrat


Regia: Tiina Lymi
Actori: Kari Väänänen, Jussi Vatanen, Tommi Eronen
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lapland Odyssey 3 – Napapiirin sankarit 3

Eroii din Cercul Arctic (2010), condus de Dome Karukoski, au avut multe succese. Karukoski a purtat un film construit pentru personaje colorate în comediile interne, cu o mare viteză și stil. Filmul a primit primit cu căldură atât de critici decât publicul larg, iar anul de film cele mai vizionate adunate de Jussi Gala continua sa ofere cele mai importante trofee.

Lapland Odyssey 3 – Napapiirin sankarit 3 aduce continuitate, iar în filme înseamnă părți de continuare. Cu toate acestea, apariția cutiei a fost de cinci ani mai târziu, iar rezultatul a fost destul de departe de prospețimea piesei originale. Kohelluksessa umor scris un risc de confuzie ammennettiin evenimente destul de discutabile și pilotul Teppo Airaksinen luat toate postura continuarea filmului. Calitatea a fost rar corelată cu succesul elementelor de continuare, iar Arctic Circle 2 nu a făcut excepție. Spectatorii au fost suficienți, iar a treia parte nu trebuia să aștepte mult timp.

Extensiile sunt ușor de câștigat din urmărirea câștigului financiar, dar eroii sunniți au fost deja un bun punct de plecare pentru seria de filme. persoane cheie sau perechi de capete prezentate de Jussi Vatanen și Pamela Tolan a fost stabilit încă de la începutul lucrării într-o situație de viață în cazul în care povestea lor a fost un natural și sensibil pentru a continua. În cea de-a doua parte a povestii, însă, povestea ar fi putut continua cu o idee puțin mai bună, dar mai târziu decât oricând.

Lapland Odyssey 3 – Napapiirin sankarit 3 Janne si-a pierdut un bun prieten si cauta o alpinism. Tolan Inari este plină de urechi și începe să-și deschidă prietenia cu manechinul avertizorilor. Desigur, se întâmplă multe cu amândouă.