Landmine Goes Click (2015)

Landmine Goes Click (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Levan Bakhia
Scenariu: Levan Bakhia, Adrian Colussi
Actori: Sterling Knight, Spencer Locke, Dean Geyer
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.5

Un turist american ghinionist în vacanță în regiunea muntoasă a Georgiei european pași pe o mină de teren, care amenință să plece dacă mișcă. Asta e premisa drăcește intrigantă a Levan Bakhia thriller, care nu este de conținut pentru a explora pur și simplu, că o singură situație plină. Dispunând de o poftă de mâncare complot contrived și un al doilea act surprinzător faptul că se mută în teritoriu cu adevărat deranjant, Landmine Goes Click când ar fi mers “boom-ul.”

Așa cum incepe povestea Landmine Goes Click, Chris (Sterling Knight, veteran de mai multe emisiuni de televiziune Disney) și prietenii Alicia (Spencer Locke dintre filmele Resident Evil) și Daniel (Dean Geyer) sunt lightheartedly drumeții prin zona rurală din Georgia. Noi învățăm că Alicia și Daniel sunt în curând să fie căsătorit, dar că ea și Chris, care va fi cel mai bun om la nunta lor, a avut recent o aventură pe care ea e disperată să păstreze secret.

Pozand pentru o fotografie de grup luate de un trecator aleatoriu, Chris pași pe care-l de mine de teren armate va sufla țăndări dacă el scoate piciorul. Pentru a dezvălui mai multe despre situația ar fi un spoiler, dar este suficient să spunem că Chris și Alicia sunt în curând lăsat în pace. Asta este, până la sosirea unui vânător local, Ilia (Kote Tolordava) și câinele său. Ilia ofera pentru a ajuta, dar devine repede clar că el este mai interesat să joace un joc sadică de umilire in Landmine Goes Click, care culminează cu el, în timp ce Chris Alicia violând ceasuri neputincioasă.
Toate acestea sunt destul de greu pentru a lua, dar suisuri regizor ante cu un CODA extins, în care unul dintre personaje apare acasă Ilya ca să se răzbune brutală, care implică nu numai el, ci și soția și fiica adolescentă care se pare că sunt conștient de înclinațiile sale rele.

Nu există nici o lipsă de imaginație aici in filme online Landmine Goes Click, deși din soiul bolnav și răsucite. Iar la credit filmului, face un efort pentru a ilustra faptul că răzbunarea violentă ia la fel de mult de o taxă pe dătătorul ca receptor. Performanțele sunt prima rată, cu Knight și Locke transmițând viu emotionale si fizice tulburarile personajelor lor și actorul georgian veteran Tolordava (care a murit la câteva luni după producție) cu adevărat înfiorător ca sadicul dezarmant buffoonish.