Landline (2017)

Landline (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Gillian Robespierre
Actori: Jenny Slate, Jay Duplass, Abby Quinn
An: 2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Landline

“Landline” (eliberare 2017, 93 min.) Aduce povestea familiei Jacobs. Pe măsură ce filmul se deschide. Ni se amintește că este “Ziua Muncii, 1995”. Familia (soțul Alan, soția Pat, fiica adultă Dana și logodnicul Ben și HS senior Ali). Conduc înapoi la New York City din proprietatea lor de țară.

Toți se reîntorc: Dana este un ziar indie, iar Ali ar trebui să înceapă ultimul an de liceu. Dar are mai multe droguri în mintea ei decât cărți. Nu este mult timp ca Ali să afle că tata (Alan) ar putea avea o aventură, mult spre groaza lui Ali și Dana.

Între timp, Dana se îmbolnăvește într-un ex-iubit la o petrecere la care participă cu Ben. În acest moment nu suntem nici măcar 15 minute. în film. Ce va deveni din toate aceste personaje? Pentru a vă spune mai multe despre complot ar ruina experiența dvs. de vizionare, va trebui doar să vă vedeți cum se joacă toate.

Câteva comentarii: acest film marchează reuniunea regizorului-regizor Gillian Robespierre și a actritei actrite Jenny Slate, care a colaborat anterior cu “Copilul evident” (rolul lui Slate). Aici aduc un alt film care este facturat ca o comedie, dar în realitate este la fel de multă dramă de relații.

Și există o dramă foarte mare (musca buza mea – nu trebuie să strici!). Desigur, există o mulțime de momente mai ușoare. Nu ne putem ajuta decât să zâmbim când vedem că Dana își verifică mesageria vocală sunând de la un telefon public și multe alte lucruri specifice anilor ’90.

Jenny Slater încă o dată strălucește în acest film și este personajul ei care pare cel mai autentic – spre deosebire de sora ei Ali.