Lambert & Stamp (2014)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Lambert & Stamp (2014) film online subtitrat

Regia: James D. Cooper
Actori: Kit Lambert, Roger Daltrey, Pete Townshend
Anul: 2014
Gen: Documentar, Biografie, Istoric
IMDB: 6.4

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Este prea zdrobitoare o declarație a spune Lambert & Stamp câștigă instantaneu un loc în panteonul docs muzicale mari? Cui îi pasă, hai să mergem mai departe și spune că. Acest cont salbatic de divertisment de geneza și ascensiunea Cine dă confirmare din cauza Kit Lambert și Chris Stamp, care sunt descrise de Roger Daltrey ca membrii trupei cincea și a șasea. Filmul rollicking James D. Cooper este o revenire a Swinging Sixties impetuos Anglia la înălțimea exploziei Mod care este dotat cu materiale și piese de arhivă criminal Primo in Lambert & Stamp. Este, de asemenea, o dovada viguros la recompensele de colaborare creativă, strălucirii unui reflector pe două, antreprenorii foarte neortodoxe de rock-auto inventat.

Genial sinergia acestor personalități încă complementare contradictorii ar trebui să facă acest film ambalate dinamic de interes pentru publicul dincolo de hardcore Cine fani. Ca un cont de primele zile ale o trupa care galvanizat “My Generation” în timp ce zdrobitor sus chitara, e ca palpare și sincer ca s-ar putea spera – umplute cu anecdote memorabile si pepite trivia gustoase. Dar Lambert & Stamp este, fără îndoială, chiar mai multe satisfacții – să nu mai vorbim surprinzător mișcare – ca o imagine intimă a unui improbabil prietenie cretă-și-brânză Lambert & Stamp.

Lambert a murit în 1981, care ar putea fi de așteptat pentru a provoca un dezechilibru în modul managerii comune ale trupei sunt reprezentate. Deși el a murit la sfârșitul anului 2012, Timbrul guraliv era încă foarte mult în jurul valorii de la momentul acest film Lambert & Stamp a fost făcute, de a împărtăși amintirile sale pline de culoare de prima mana. Dar Cooper și editor as Christopher Tellefsen au accesat o comoara extraordinară a materialelor filmate și interviuri care fac Lambert la fel de vie o prezență în absență ca prietenul său și partener de afaceri, sau supraviețuitor care membrii, Daltrey și Pete Townshend.