Lake Eerie (2016)

Lake Eerie (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Chris Majors
Actori: Lance Henriksen, Marilyn Ghigliotti, Betsy Baker
Anul: 2016
Gen: Groaza, SF, Thriller
Durata: 104 minute
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Așa că, aici avem o femeie tânără care se mută într-un oraș din nordul lacului pentru a ajunge departe de “lucruri personale” în orașul ei vechi. Ea se mută într-o casă pe care ea descoperă repede că unii vecini nu vor intra, unii vecini folosit pentru a cunoaște tipul care deținea din Lake Eerie, iar unii dintre cei care doresc să fie prietenos și să aducă brioșe.

Am mereu ca cei care aduc briose, p Dar în curând, lucruri ciudate încep să se realizeze în întreaga casă, iar eroina noastră rapid constată că ea însăși fiind vizate de o prezență rău intenționat. Și bine, vom merge de acolo. Îmi place premisa. Sunt un mare fan al filmelor insidios, așa că sunt mereu joc pentru o poveste de genul asta.

Așa că, hotărând nu este tot așa de rău. Da, o parte din ea este schlocky, iar o parte din dialogul este un pic mai greoaie atunci când acestea sunt “explica” lucruri, dar este în regulă cu adevărat. Mi-a amintit cam de niste lucruri pe viata le-am urmărit cu soții de-a lungul anilor, nu mare, dar la egalitate cu ceea ce te-ai aștepta. Nebun doamnă vechi furat spectacol, în opinia mea. Creepiness este acolo, vă puteți simți, dar uneori se amesteca in stinghereală.

M-am bucurat ritmul filmului Lake Eerie. Nu mi-a purtat și am unde merge in Lake Eerie. Împușcăturile arata un pic indie, dar am putut aprecia toate. Sunt un mare fan al muzicii sintetizator tastatură în timpul filmele de groază, se simte ca mi-a luat înapoi la anii ’80.