Lady Bug (2017)

Lady Bug (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Brooks Campbell
Actori: Christopher Showerman, Mara New, Chanel Marriott
2017
Gen: Thriller
IMDB: 4.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Lady Bug

O femeie dependentă chimic își pierde controlul asupra vieții ei. Dispus să facă ceva pentru a ajunge la copiii ei într-un oraș îndepărtat. Ea se deplasează pe o barcă privată doar pentru a se găsi față în față cu un maniac omorât.

Pe măsură ce războaiele din Afganistan și Irak continuă să fie sursă pentru povestirea soldaților tulburați și bântuiți care s-au întors de la luptă, puține filme au pus accent pe familiile care așteaptă acasă, sperând că se vor întoarce în siguranță. În afară de imaginile obligatorii ale nevestelor înfricoșătoare, aceste filme se concentrează în primul rând pe experiențele grave ale acestor soldați curajoși, rareori îndreptându-se atenția asupra acelora care cresc singuri noile familii.

Acum vine Lady Bug, un film care își transformă lentilă pe o soție ruptă de soldat și pe propria coborâre în iad, în timp ce ea merge în luptă personală cu ea. Ea este Lexie (Rachael St Rose ca Rachel Cairns), o femeie destul de blondă. Care este victimă abuzului de droguri în absența soțului ei, un soldat aflat în serviciu în Afganistan.

Când vine acasă, îi ia pe cei doi copii să înceapă o viață nouă, susținând că stilul ei de viață de petrecere îl face inutil. Când îi spune că se îndreaptă spre San Diego, într-o ceață chimică, protestează. Si se urcă la bordul unui mic crucișător de cabină tractat în spatele unui pick-up. Numele “San Diego” de pe pupa navei. Îndepărtat, se trezește a doua zi să găsească un corp mort și un om nebun (Christopher Showerman) la bord.