Lady Bloodfight (2016)

Lady Bloodfight (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Chris Nahon
Actori: Amy Johnston, Muriel Hofmann, Jenny Wu
An: 2016
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lady Bloodfight

Filmul se deschide cu două femei care se luptă în Kumite (Ku-ma-ta) din Hong Kong la egalitate. Unul este în negru, iar celălalt în alb, arătând un simplu Yin-Yang. Femeia în negru refuză să împartă premiul, astfel încât cei doi luptători trebuie să pregătească pe cineva pentru evenimentul de la 435, cinci ani mai târziu.

Vedem că diferite fete dure de stradă din întreaga lume primesc invitații și apoi o vedem pe Jane (Amy Johnston) o chelneriță de băutură care a fost hărțuită de clienți nepoliticoși. Cine altcineva din lume este mai dur? Ea își părăsește slujba de chelneriță și își duce abilitățile în Hong Kong pentru a concura. Bine, are o pregătire formală și un motiv ulterior pe care îl descoperim mai târziu ca o încercare de a crea un complot în afara femeilor care se bateau reciproc.

La urma urmei, cine vrea să urmărească luptele de pisică? În Hong Kong vedem femeia în tren negru versiunea Hong Kong a lui Harley Quinn (Muriel Hofmann). Jane, papusa Barbie, se antreneaza cu femeia cu alb, despre care se refera odata la doamna Miyagi. Da, există asemănări bruște cu “Karate Kid”. Perioada de antrenament care compune atât de multe filme de luptă care prezintă tehnici de formare neortodoxă care figurează mai târziu a fost relativ scurtă.

Filmul are legături cu viața reală. În filmul în care Jane a fost antrenată de tatăl ei, Amy a fost antrenată de tatăl ei David Johnston. Amy a fost, de asemenea, o cascadorie dublă în “Echipa de sinucidere”, iar scutul lui Scarlett Johansson este dublu.