Lady and the Tramp (2019)

Acțiunea din filmul Doamna și vagabondul – Lady and the Trampeste online subtitrat este plasată, ca a originalului, la începutul secolului XX, și spune povestea unei cățelușe Cocker spaniel pe nume Lady, crescute în sânul unei familii înstărite din America anului 1910. Cățelușa duce o viață de lux, fără griji, până cunoaște un câine vagabond, un mix de Schnauzer cu Terrier, pe nume Tramp.

Un câine de adăpost din Arizona joacă rolul Vagabondului. Monte, un metis de 2 ani, e la debut în lumea filmului. Monte a fost observat de un grup de dresori de la Hollywood și unul dintre aceștia a și adoptat patrupedul.

Beauty and the Beast și The Lion King erau remake-uri live-action ale clasicelor animații Disney, recreate cadru cu cadru pentru marele ecran și pentru noi generații de spectatori. Trendul va fi preluat și pe platforma de streaming a Disney, Disney+. Primul film cu un astfel de tratament va fi Doamna și Vagabondul, un remake live-action a clasicei animații a Disney, lansate în 1955. Vocea Vagabondului va fi interpretată de Justin Theroux. Un cocker spaniel numit Rose va juca rolul Doamnei, cu vocea actriței Tessa Thompson.

Titlu Romania: Doamna și vagabondul
Regia: Charlie Bean
Actori: Tessa Thompson, Justin Theroux, Sam Elliott
An: 2019
Gen: Aventura, Comedie, Craciun, Drama
IMDB: 6.3