Lacul rechinilor – Shark Lake (2015)

Lacul rechinilor – Shark Lake (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Thriller
Scenariu: David Anderson, Gabe Burnstein
IMDB: 3.4
Regizor(i): Jerry Dugan
Actori: Dolph Lundgren, Sara Malakul Lane, Lily Brooks O’Briant


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lacul rechinilor – Shark Lake

Meredith Hendricks este o mama singură care își protejează cu orice preț fetița și este în același timp cel mai bun polițist din orașul ei liniștit, situat pe malul lacului Tahoe. Când un dealer de specii exotice de pe piața neagră este eliberat condiționat din închisoare, el lasă liber “ceva” care începe să își facă simțită prezența. Înotători și iubitori de drumeții în aer liber deopotrivă încep să moară într-un ritm alarmant.

În orăşelul liniştit Alpine Lake situat pe malul lacului Tahoe, Clint Gray este un dealer de specii exotice pe piaţa neagră. Cu poliţia pe urmele sale, Clint eliberează din greşeală un rechin în lac. Animalul letal este gestant şi înoată liber în lac. Cinci ani mai târziu, Clint este eliberat condiţionat. Coincidenţă sau nu, animalul eliberat în lac începe să îşi facă simţită prezenţa. Înotătorii încep să dispară unul câte unul. Ofiţerul de poliţie Hernandez, cea care a adoptat-o pe fiica lui Clint, refuză să îl lase să îşi viziteze fiica. Biologul Peter soseşte în zonă pentru a afla mai multe cu privire la atacul rechinului. Lucrurile degenerează la scurt timp.

Fiind un film B, filmul nu va avea o mulțime de bani pentru a lucra cu, și tu chiar simți în acest film. Sunetul este slab, precum și iluminatul uneori. Anumite scene sunt prea întunecate, iar luminile de poliție la începutul filmului sunt atât de intense, acestea ar putea declanșa, eventual, o criză de epilepsie. Dar eu nu sunt un doctor, asa ca nu iau cuvântul meu. Filmul, de asemenea, nu conține Dolph Lundgren mult la toate.


Trailer Lacul rechinilor – Shark Lake