La viteza maxima – Driven (2001)

La viteza maxima – Driven online subtitrat este o drama deosebit de incitanta, plasata in lumea periculoasa a curselor de masini. In centrul actiunii filmului “Driven” sint carierele si vietile de zi cu zi a patru piloti de curse, care se confrunta intr-o lupta decisiva. Talentatul, dar inca incepatorul Jimmy Bly (KIP PARDUE) aproape ca este pe puctul de a claca din cauza presiunilor facute de ambitiosul sau frate (ROBERT SEAN LEONARD). De parca belele n-ar fi destule, Jimmy este indragostit de Sophia (ESTELLA WARREN), nimeni alta decit iubita rivalului sau, pilotul vedeta Beau Brandenburg (TIL SCHWEIGER).

Pentru ca Bly are si asa prea multe pe cap, cineva trebuie sa il ajute. Propietarul de masini de curse, Carl Henry (BURT REYNOLDS) cere ajutorul unui fost pilot Рvedeta, Joe Tanto (SYLVESTER STALLONE). Tanto din La viteza maxima РDriven online subtitrat avusese o cariera promitatoare, dar care a fost intrerupta brusc, de un tragic accident, ce aproape ca era sa il ucida.

Pentru a face din Bly un pilot de curse adevarat, de virf, Joe Tanto din La viteza maxima РDriven online subtitrat trebuie sa se intoarca in propriul trecut, sa se confrunte cu emotiile si durerile de odinioara. Toate astea i se intimpla lui Joe intr-o lume dominata de barbati, dar in prezenta unei ziariste agasante, dar dragute, (STACY EDWARDS), si a fostei neveste, Cathy (GINA GERSHON), care, de atunci, l-a parasit pentru a se marita cu rivalul sau Memo Moreno (CRISTIAN DE LA FUENTE).


Gen: Actiune, Drama, Sport
Scenariu: Jan Skrentny , Neal Tabachnick
IMDB: 4.5
Regizor(i): Renny Harlin
Actori: Sylvester Stallone, Kip Pardue, Til Schweiger


Driven (2001) Online Subtitrat