LA Slasher (2015)

LA Slasher (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Martin Owen
Scenariu: Martin Owen, Abigail Wright
Actori: Mischa Barton, Dave Bautista, Andy Dick
Anul: 2015
Gen: Comedie, Crima, Fantezie
IMDB: 3.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

De la sfârșitul anilor ’90, o pată pe chiloții societății și-a slithered drumul pe ecran de argint în formă de televiziune realității. Acum, eu nu trebuie să recunosc că, în trecut, am căzut victimă această nebunie, dar acest lucru este înainte de MOMS și având adolescentul să țină pasul cu Kardashians. In zilele noastre accentul pare a fi extrem de a deveni celebru fără a avea un talent real sau de calificare, dar din anumite motive populația generală susține în continuare această noțiune. Nu știu despre tine in filme online LA Slasher, dar exploatarea a fost un iad mult mai bine înapoi când a fost încă satira. Cu toate acestea, cazul, această nebunie a reușit să consume o parte masivă a vieții noastre și a făcut populația generală leneș în proces. În loc de a merge afară și alungare vise, ei ar mai degrabă stai pe spate și să împărtășească aceste realitate “stele” cosmaruri. Din fericire pentru tine regizorul Martin Owen a intrat pe site-urile sale eliberand mintea noastră – și fundurile noastre colective – de limitele tâmpite ale realității TV.

LA Slasher este o zi moderna scutura Slasher care urmeaza un sociopat ciudat, viu colorat cunoscut doar sub numele de slasher. Consoană de Andy Dick, filmul are loc ca tulpinile slasher și parcelele de curent “jucători” în jocul său dement: Actrița a jucat de Mischa Barton … Edilul jucat de Eric Roberts … striper jucat de Marisa Lauren … TEEN MOM a jucat de Tori negru … STAR REALITĂȚI jucat de Brooke Hogan … The socialite jucat de Korrina Rico … THE STAR POP jucat de Drake Bell … și mostenitoarea jucat de Elizabeth Morris …
Din momentul în care se deschide filmul LA Slasher te duce printr-un coșmar indus de MDMA, alimentat de sunetele pulsatorii ale muzicii electronice; oferind o extrădare excelentă a “The Look of Love”, jucat inițial de ABC. Cu toate ca acest film LA Slasher se simte ca un omagiu imens din anii ’80, se stabilește pentru a trezi interesul tinerilor de astăzi; din ritmul extrem de energic pentru imagini uimitoare. Pentru a spune acest film LA Slasher este un Juggernaut vizual este o afirmație.

Pe măsură ce LA Slasher și chinuiește preia de pe fiecare dintre victimele sale ne prezentat unele personaje interesante, care ajută da naștere la acest portret aparent luminos, dar întunecat al orașului îngerilor: unul dintre aceste personaje fiind William Nicol gazda CBuzz altfel spus,. Acesta acționează ca aproape un narator, de soiuri, dar, de asemenea, oferă o oarecare ușurare comică sub forma unei -i.e. moderne zi VJ TOSH.0 sau ciorba. Există, de asemenea, utilizarea mare de bule tweet, care preia o întreagă personalitate proprie lor, pentru a ajuta adăuga nu numai un element de relatable, dar, de asemenea, acționează ca amplificator de poveste.