La ragazza nella nebbia (2017)

Acțiunea se petrece într-un orășel de munte. Într-o noapte cețoasă, inspectorul de poliție Vogel (Toni Servillo) suferă un accident ciudat. Călătorea singur. Totuși, în urma accidentului, nu a suferit nici măcar răni ușoare. Atunci de ce are pete de sânge pe câmașa albă?

Are legătură această întâmplare cu ultimul caz anchetat, cel al dispariției unei adolescente, membră a unei congregații religioase? Inspectorul Vogel este renumit pentru metodele sale de lucru, care cam încalcă deontologia.

Acum, după ce a fost găsit pe carosabil cu mințile rătăcite, psihologul Augusto Flores (Jean Reno) încearcă să afle dacă amnezia declarată de Vogel este reală sau nu. Planurile trecut, prezent alternează. Ne întoarcem în timp și aflăm despre cazul dispariției adolescentei, care a stârnit multe controverse, căci cel care a fost pus sub acuzare de câtre polițist, introvertitul profesor de literatură Loris Martini (Alessio Boni), care are o teorie foarte interesantă despre cum poți scrie un roman foarte bun, pare a fi nevinovat…

Începe un joc de-a șoarecele și pisica, în care cel vânat devine vânător și invers…


Regia: Donato Carrisi
Actori: Toni Servillo, Alessio Boni, Lorenzo Richelmy
2017
Gen: Crima, Thriller
IMDB: 6.8


La ragazza nella nebbia (2017) Online Subtitrat