La psiholog – Shrink (2009)

La psiholog – Shrink (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Jonas Pate
Actori: Kevin Spacey, Mark Webber, Keke Palmer
An: 2009
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis La psiholog – Shrink

Henry Carter este un celebru psihiatru din Los Angeles, printre ai cărui pacienți se numără o serie de vedete de la Hollywood: Kate Amberson – o actriță frumoasă și cunoscută, care are un soț infidel și se teme de bătrânețe, Patrick – un producător nevrotic și agresiv, Jeremy – un scenarist aspirant căruia nu îi citește nimeni manuscrisul cu excepția lui Daisy, asistenta însărcinată a producătorului, Shamus – un actor irlandez sexy, dar cu un comportament autodistructiv și Jack Holden – un actor veteran alcoolic, care preferă să creadă că este dependent de sex.

După ce soția lui se sinucide, Henry Carter începe să fumeze marijuana, nu se mai preocupă de aspectul lui exterior și își pierde încrederea în abilitățile sale de a-și ajuta pacienții să depășească perioadele grele din viața lor. Totul se schimbă însă atunci când psihiatrului i se cere să accepte pro-bono cazul lui Jemma, o adolescentă afro-americană sensibilă și traumatizată care tocmai și-a pierdut mama, care s-a sinucis.

Un film foarte bun, cu o distributie de exceptie si o poveste foarte interesanta si plina de ironie! Cel care ii ajuta pe altii trebuie sa fie ajutat, cam acesta ar fi subtitlul filmului…Kevin Spacey a jucat minunat, devenind una cu personajul lui. Filmul prezinta povestile mai multor oameni cu anumite probleme care au nevoie de ajutor pentru a trece peste ele. Un film care merita vazut de toata lumea! Recomand!