La playa DC (2012)

La playa DC (2012) Film Online Subtitrat

Regia: Juan Andrés Arango Garcia
Actori: Luis Carlos Guevara, Jamés Solís, Andrés Murillo
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 90 minute
IMDB: 6.0

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Tomas, un tânăr firav fugit din calea războiului de pe coasta columbiana a Pacificului, încearcă să se descurce în complicata metropolă Bogota, un oraș plin de rasism cu 8 milioane de locuitori. Căutându-l pe fratele său rătăcit, Jairo, Tomas pornește într-o călătorie sumbră ce-l va obliga să lupte cu teama, nostalgia, dar și cu rănile trecutului.

Trei decenii după necunoscut de film student Spike Lee a dezvăluit Joe Bed-Stuy Barbershop: Noi Cut Heads, scriitor-regizor Juan Andrés Arango iese direct plecat de Bogotá cu propriul său de bun augur de debut La playa DC, tonsorially-tematice La Playa DC Concentrându-se pe un frizer ucenic adolescenta pentru a face față străzile din forbiddingly medii ale orașului, este o scurtă minutios-a observat în viața Hardscrabble care se revarsă aguardiente intoxicatingly proaspete într-o sticlă veche destul de mult praf. joacă festival trebuie să decurgă din belșug Certain premiera Regard la Cannes, cimentare Arango ca un export cinematografic cele mai notabile din Columbia, deoarece actrița nominalizată la Oscar Catalina Sandino Moreno.

În timp ce vehiculul descoperire Sandino Moreno Maria cea plină de har a fost oficial o co-producție columbian-american, a fost regizat de catre California Joshua Marston. țară cel mai nordic din America de Sud și-a menținut mult timp un profil internațional foarte scăzut în ceea ce privește realizarea filmelor La playa DC: cel mai proeminent actualul director columbian născut, Rodrigo García (Albert Nobbs), și-a sculptat cariera aproape exclusiv în SUA.

Arongo, in varsta de 35 de ani, nativ-născut Bogotano, antrenat și a lucrat în Canada și Olanda înainte de a se întoarce acasă pentru a trage caracteristica lui de debut în oraș mare altitudine. Într-adevăr, geografia unică a acestei metropole haotice – asupra lui de beton, înconjurată de dealuri înverzite lushly umede in filme online La playa DC – este un element major în impactul său, evocatively pronunțată de cineast Nicolás Canniccioni printr-o paleta de culori racoroasa de albastru cobalt, verde și nuanțe de gri asfalt cu mușchi.

Frații Teenage Tomas (Luis Carlos Guevara), Jairo (Andrés Murillo) și Chaco (James Solis) au fugit în capitala de la casa lor fostă-idilic de pe coasta de vestul tarii, condus de războiul civil care a susținut viața tatălui lor . Chaco și-a petrecut timpul în “El Norte” – SUA – La playa DC – și-a revenit sportive cele mai recente moda si coafuri-ghetoului fabulos. Jairo este este tearaway din trio, care se încadrează pentru totdeauna fault de dușmanii periculoase. Liniștit-vorbit Tomas, un băiat deșirat, care are un aspect mult mai în vârstă decât cei 13 de ani, recunoaște că el va avea nevoie de un comerț dacă el este să aibă o șansă de o viață decentă. Și bărbați ca afro-columbiene favorizează modele complicate împletit masiv – migală executate cu mașini de tuns și aparate de ras lame – La playa DC – nu există nici o lipsă de muncă pentru un băiat cu o mână sigură și un grad de fler artistic.