La granita dintre jurisdictii 2 – Bon Cop Bad Cop 2 (2017)

La granita dintre jurisdictii 2 – Bon Cop Bad Cop 2 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Alain Desrochers
Actori: Erik Knudsen, Sarah-Jeanne Labrosse, Colm Feore
An: 2017
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis La granita dintre jurisdictii 2 – Bon Cop Bad Cop 2

Au trecut opt ​​ani de când Martin Ward și David Bouchard s-au întâlnit într-un mod spectaculos la granița dintre Quebec și Ontario. Cei doi bărbați au rămas prieteni, dar timpul trece și nu au vorbit de aproape un an. Acum, Ward și Bouchard trebuie să se confrunte cu o rețea importantă de furt de vehicule care se dovedește a fi mult mai periculoasă decât se așteptau.

De obicei, nu sunt fan al continuărilor de orice fel. Cu unsprezece ani în urmă, originalul “Copilul Bad Cop” a prezentat perfect divergențele. Si similitudinile dintre anglo și franco-canadieni într-un film plin de umor diversificat, secvențe de acțiune uimitoare. Si o mulțime de suspans și tensiune, plus o serie de divertisment cultural elemente legate de hochei pe gheață fiind sportul național al Canadei.

Acest film a avut un impact imens asupra adolescenței mele și este încă unul dintre filmele mele preferate din toate timpurile. Era clar că o continuare a potențialului nu putea fi mai bună decât asta.

Și totuși, “Bon Copil Bad Cop 2” a fost mai mult decât o surpriză pozitivă și este, de fapt, la fel de mare ca și filmul original original. Creatorii au reușit să obțină acest rezultat uimitor prin dezvoltarea. Unui amestec echilibrat de mărci comerciale de la filmul original. Si prin refacerea elementelor noi în loc să copieze doar ceea ce fusese făcut cu unsprezece ani în urmă.

Ei au ținut pe cei doi actori principali, Colm Feore și Patrick Huard. Care au o chimie grozavă pe și în afara ecranului. Umorul diversificat, incluzând inspirații culturale amuzante, glume în interiorul canadienilor.