La Culpa del Cordero (2012)

La Culpa del Cordero (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Gabriel Drak
Actori: Mateo Chiarino, Ricardo Couto, Lucía David de Lima
An: 2012
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Trailer La Culpa del Cordero


Review La Culpa del Cordero

Eu recunosc că am văzut filmul mic uruguayană, dar m-am simțit întotdeauna confortabil cu producția slabă în acea țară care a venit la mine. Poate că, dacă am avut de a alege una Charrúa, “Whisky” (Juan Pablo Rebella și Pablo Stoll – 2004). Ar fi cel mai bun film orientale, de departe, deși nu doresc să subestimeze producții foarte bune ca “gigant”. “Toaletă Papei” “la Casa Muda” și un cuplu care nu vin în minte.

“Vina Mielului”, un film care se alăture lista mea și de ce am venit să scrie. Este vorba despre o familie din clasa de mijloc are o fermă din apropierea coastei Atlanticului. O căsătorie sexagenar făcută de Jorge (Ricardo Couto) și Elena (Susan Groismans) primește cei patru copii. Fiul ei, nepoata ei si bona pentru a petrece o zi cu familia și de a comunica patriarhul sa retras și va tranzita o vârstă înaintată acolo, în liniștea locului. Dar, ce s-ar părea o distracție zi de familie și friptură de miel devine o parada de personaje. Cu un nivel moral devaluadísimo.

“Vina Mielului” este un film sustinut de performanta, coloanei vertebrale ei depinde de performanța fiecăruia dintre actorii care joacă cada01 membru conflictuală al acestei familii. Din păcate, în acest moment atât de important. Aceasta se datorează faptului că actorii atât din greșeală în direcția și activitatea în calitate de each- nu sfârșesc prin a fi credibil sau se amestecă-l cine este în scaun.

În ceea ce privește povestea, începutul filmului La fel ca toate lucrările de către mașinile de jucărie inerție greșit în botezarea “frecare” -. Există un timp neregulat formare uneori totul este suspendat în timp, ceva se întâmplă și de obicei progresează până când devine încet, fără forță și să se întoarcă la fel.