La corrispondenza (2016)

La corrispondenza (2016) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Romantice
IMDB: 5.9
Regizor(i): Giuseppe Tornatore
Actori: Olga Kurylenko, Jeremy Irons, Shauna Macdonald


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis La corrispondenza

Amy Ryan are o relatie cu profesorul scotian Ed Phoerum de mai bine de sase ani. Ed este casatorit si este mult mai in varsta decat Amy insa acest lucru nu pare sa o deranjeze pe tanara. Din moment ce Ed locuieste impreuna cu familia sa la Edinburgh si Amy undeva in Anglia, relatia dintre ei este mai mult una virtuala. Comunica prin scrisori, SMS-uri si email-uri. Ed este ingenios. Se asigura de faptul ca Amy primeste un buchet de flori cand vorbesc pe Skype. Sau ii trimite un biletel de dragoste exact in momentul in care Amy citeste un mail de la el. Insa, brusc, in cadrul unei conferinte, Amy afla ca Ed a murit. Socata, nu intelege cum Ed ii trimite in continuare dovezi de dragoste.

Produsul final intitulat “Corespondența” este la fel de impresionant ca o piesă independentă de artă. Precum și o parte a juxtapunerii filmul anterior lui Tornatore “Cea mai buna oferta”. Frumusetea de a compara filmele sale recente (scrise în limba engleză) constă în posibilitatea de a înțelege imaginea de ansamblu. Ambele filme se învârt în jurul cuplurilor și implică bărbați prototipice (raționale, dar foarte emoționale, astfel încât bărbații în contact cu latura lor feminină) și femele prototipice (fragile încă puternice, astfel femeile in contact cu latura lor masculină).

Ambele au turnat impresionante pentru rolul bărbaților (Jeremy Irons / Geoffrey Rush) și exprimate expresiv pentru rolul femeilor (Olga Kurylenko / Sylvia Hoeks). Oferte de “Cea mai buna oferta”, cu apariția misterioasă a personajului feminin, în timp ce “Corespondența” etanșează face cu dispariția misterioasă a personajului masculin. Prima vorbește despre pierderea de sine atunci când a găsi alte semnificative.


Trailer La corrispondenza