Kurt Braunohler Trust Me (2017)

Kurt Braunohler Trust Me (2017) Online Subtitrat


Regia: Shannon Hartman
Actori: Kurt Braunohler
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 4.6


Se lucreaza la subtitrare!

<-7Bbnc78_-s/Kurt.Braunohler.Trust.Me.2017.WEBRip.x264-RARBG.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Kurt Braunohler Trust Me

Aproximativ două treimi din drumul prin Trust Me, primul Kurt Braunohler, un comedie în vârstă de 41 de ani face ceva neobișnuit pentru el: pivotează într-un comentariu social.

Pentru a-și conduce punctul de vedere cu privire la cât de bun este că el este un bărbat alb mascul drept în America, el folosește ipocrizia flagrantă a modului în care lui Dylann Roof i sa dat o vesta antiglont, după ce a fost arestat pentru uciderea a nouă enoriași negri într-o biserică Carolina de Sud Eric Garner a fost sufocat cu moartea în timp ce a fost arestat pentru vânzarea de țigări în vrac pe un colț de stradă Staten Island. Și toate astea înainte să-i încurajeze pe ceilalți tipi albi înalți să spună și să facă lucruri stupide inofensive cum ar fi spus oamenilor că pisicile au inventat parkour pentru a ajuta la subminarea autorității acordate tuturor tipilor albi înalți.

Nu ar fi așa de remarcabil dacă nu era atât de neobișnuit pentru Braunohler. Ale cărui biți cei mai buni cunoscuți înainte de Trust Me au inclus înclinația copilariei sale de a masturba folosind plăcile de fructe ale lui McDonald și de a încuraja oamenii să strige “Nimic net!” bășina.

“Eu sunt, în viața mea personală, foarte politic”, spune Braunohler, vorbind de la casa lui în L.A. “Întotdeauna am fost încă de la o vârstă fragedă, dar în stand-up, nu am fost niciodată. A fost întotdeauna pentru că eram obsedat de glume. A fost o încercare de a fi puțin mai vulnerabilă pe scenă și de a vorbi despre lucruri de care mă interesează. Încerc să spun ceva deoparte de a te face să râzi.