Kudzu Zombies (2017)

Lonnie din Kudzu Zombies online subtitrat, un pilot de zgârieturi, trebuie să conducă un grup de supraviețuitori neasumați pentru a scăpa de o hoardă de zombie mortală după ce un produs chimic experimental, destinat să controleze vița kudzu invazivă, transformă cetățenii din Charleston, MS în zombi.

Unele bune; unele proaste; una de multe clicuri de film și prea multă corectitudine politică. Cele mai bune linii din film aparțin primarului atunci când a invocat puterea rock-roll-ului; apoi a folosit o chitară pentru a expedia mai multe zombi. Pe lângă linia “Mai fericit decât Richard Simmons vizionând Broke-back Mountain”. Numirea omului de știință japonez Dr. Fukushima a fost o atingere plăcută. Linia de poveste părea să fi fost scoasă dintr-un coș de reciclare a filmelor de groază. I.E. Trebuie să ajungem la spital; dar mașina nu va începe. Sau cum fiecare altă mașină din oraș era în afara oricărei gaze.

Ce zici de reteta secreta a unchiului Ed; pe care toata lumea o doreste? Dacă vi se permite să faceți un alt film; vă rugăm să faceți niște cercetări și să angajați niște experți tehnici sau cel puțin cineva care a fost la un târg / carnaval. Autovehiculele; camioanele și motocicletele nu conduc în parcul de expoziții sau parc de lângă standul de bandă. Lesbienele nu au; de regulă; sesiuni semi-goale; în sesiunea de alimentație. Închiriați pe cineva care știe arme trebuie să fie reîncărcat.


Regia: Mark Newton
Actori: Miles Doleac, Timothy Haug, Johnny McPhail
2017
Gen: Groaza
IMDB: 5.3


Kudzu Zombies (2017) Online