Kubo şi lăuta magică – Kubo and the Two Strings (2016)


Kubo şi lăuta magică – Kubo and the Two Strings (2016) Online Subtitrat


Regia: Travis Knight
Actori: Ralph Fiennes, Matthew McConaughey, Charlize Theron, Art Parkinson
An: 2016
Gen: Animatie, Aventura, Actiune
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Kubo şi lăuta magică – Kubo and the Two Strings

Kubo și lăuta magică este o aventură animată plasată într-o Japonie fantastică creată de legendarul studio Laika. Istețul Kubo, un adolescent bun la suflet, căruia îi dă voce Art Parkinson din Game of Thrones, duce o viață modestă, spunând povești oamenilor din orășelul lui de baștină de pe malul mării, printre care Hosato (George Takei), Akihiro (Cary-Hiroyuki Tagawa) și Kameyo (Brenda Vaccaro).

Existența liniștită îi e dată peste cap în momentul când invocă fără să vrea un spirit din trecut, care năvălește din ceruri pe pământ pentru aduce la bun sfârșit o vendetta veche de când lumea.

Kubo își unește forțele cu Maimuța (Charlize Theron) și cu Scarabeu (Matthew McConaughey); și pornește într-o aventură extraordinară pentru a-și salva familia; dar și pentru a dezlega misterul tatălui său; mort acum; odinioară cel mai mare samurai pe care omenirea l-a cunoscut vreodată.

Cu ajutorul lăutei sale magice; Kubo trebuie să se lupte cu zei și cu monștri; printre care cei mai fioroși sunt Regele Moon (Ralph Fiennes); dar și diabolicele surori Gemene (Rooney Mara). Va reuși el; oare; să deslușească secretul moștenirii sale; să-și reunească familia; și să-și împlinească; astfel; destinul eroic?