Kruel (2014)


Kruel (2014) film online subtitrat

Regia: Robert Henderson
Scenariu: Robert Henderson
Actori: Kierney Nelson, Dakota Morrissiey, Adam Vernier
Anul: 2014
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.2

Se lucreaza la subtitrarea in romana!

Iată cum povestea se desfasoara in Kruel … Jo afla prietenul ei inselat pe ei, ea este devastat și se desparte de el, dar el știe că greșit și vrea ca ea să-l ia înapoi. În timp ce babysitting, Jo întâlnește un ciudat om înghețată care o dă fiori. Într-o zi în timp ce are grijă de copii, Ben vine peste și Jo devine distras. Cel mai tânăr copil dispare, și Jo crede că este omul de inghetata. Deoarece poliția cred copilul este mort nu urmăresc cazul. Deci, Jo și Ben ia în asupra lor pentru a încerca și de a găsi copilul în timp ce urmăresc omul de inghetata. Pe măsură ce se apropie de adevăr, ei încep să se amenințat de cineva. Este criminalul sau inghetata omul a lua un interes răzbunător în două acuzandu-l, sau ambele?

Eu foarte, foarte dorit să-i placă acest film Kruel. Prima jumătate a filmului este ca un film Lifetime intens implică Jo și relația lui Ben, relatia dintre Jo și părinții ei … și apoi copilul dispare. M-am bucurat sincer prima parte a filmului implică relațiile dintre aceste persoane. A fost interesant și intrigant. Scenaristul / regizorul Robert Henderson stabilește asta bine, cu scris bine și dezvoltarea caracterului.

Prima dată in Kruel, când ne întâlnim crema omul de gheață, care este cunoscut în oraș ca Willy cool, el aduce fluaj! Face pictat ca un clovn, dar cu up-side-down conuri de inghetata pictate în jurul ochilor, actor JT Cuie Chinn personajului în această scenă și am fost anticiparea cu nerabdare data viitoare am să-l văd. Cu toate acestea, comportamentul neregulat înfiorător nu este urmată prin; data viitoare ne vom întâlni personajul el nu este în machiaj și doar un tip obisnuit, nici pe departe la fel de înfiorător și excentric lui, înfiorător, persona dispare. El devine doar acest prost enervant, strigând că nu este nici înfricoșător, nici pericol în nici un fel. Nu știu de ce Henderson va construi personalitatea acestui personaj ca acest nebun, ciudat, ciudat, și mai tare elementul în film și apoi doar o picătură dintr-o dată. E ca și cum acestea au fost două personaje diferite, iar cel care a fost abandonat a fost cel care a lucrat cu adevărat.