Krasue: Inhuman Kiss (2019)

Într-un sat îndepărtat din filmul Krasue: Inhuman Kiss (2019) online subtitrat, a trăit o adolescentă inocentă, “Sai”, care mai târziu s-a descoperit ca a mostenit blestemul “Krasue”. Noaptea, capul ei se desprinde de corpul ei și vânează pentru carne și sânge. Satenii sunt îngrozit de moartea animalelor lor și atunci începe vânătoarea Krasue. “Jerd”, un prieten, s-a alăturat vânătorii cu un motiv necunoscut, în timp ce “Noi”, prietenul din copilarie care tocmai s-a întors în sat, a decis să stea alături de Sai, în ciuda cunoașterii adevărului îngrozitor.

Krasue: Inhuman Kiss (2019) Online


Regia: Sitisiri Mongkolsiri
Actori: Phantira Pipityakorn, Oabnithi Wiwattanawarang, Sapol Assawamunkong
An: 2019
Gen: Drama, Groaza, Romantice
IMDB: 7.0


Krasue: Inhuman Kiss (2019) Online


Trailer


Review Krasue: Inhuman Kiss (2019)

Krasue: Inhuman Kiss (2019) este o dramă de groază despre Netflix din Thailanda. Titlul original este Krasue, care este, de asemenea, numele creaturi însetate de sânge din poveste. În timp ce acesta este un arzător lent al unui film de groază, este, de asemenea, superba vizuală, cu o valoare ridicată a producției.

Inhuman Kiss este o dramă de groază pe Netflix care începe puternic, dar devine rapid un arzător lent. Cu o durată de funcționare de aproape două ore, ar putea fi cu ușurință mai scurtă cu 30 de minute. Și totuși, mă simt cumva gata să iertăm multe din aceste momente lente.

Motivul principal fiind faptul că această dramă de groază din Thailanda este atât de bine împușcată. Desigur, CGI nu este cel mai bun uneori. Dar apoi în alte scene, este atât de bine făcut că nu am fost sigur dacă era CGI sau cumva reală.

Trebuie să menționez cele trei fapte de mai sus de mai multe ori. Fiecare dintre ele este un element important al sărutului inuman. Există o mulțime de sânge (împreună cu atât CGI rău și bun), deci dacă vă place sânge și gore, atunci acest lucru va fi bine pentru tine.

Noul film de groază este, de asemenea, împușcat uimitor și stabilit într-o zonă rurală din Thailanda. Acest lucru înseamnă fotografii frumoase ale zonei și imagini care vă vor lua respirația. Atât biții sângeroși, cât și părțile frumoase sunt plusses mari pentru Krasue: Inhuman Kiss (2019).

Cu toate acestea, uneori este lent. Nu, nu vreau să spun că complotul sau povestea pentru Krasue: Inhuman Kiss (2019) se târăsc. Mă refer la faptul că multe scene dramatice par a fi împușcate într-un stil de săpun.

Te vei uita la el uitandu-se la ea si apoi o vei vedea uitandu-se la el. Timp de câteva secunde. Și apoi veți trece prin această mișcare o dată sau de două ori mai mult înainte de a putea trece la următoarea scenă.

În mod literal, el cade din când în când ca un spoof și îmi pot imagina cum ar putea fi perfect pentru un joc de băut; Faceți o lovitură ori de câte ori apare o “scânteie”. Numai că ai fi fost beat în prima jumătate a filmului.