Knowing (2009)

Knowing (2009) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Numere fatale
Regia: Alex Proyas
Actori: Nicolas Cage, Adrienne Pickering, Chandler Canterbury, Lara Robinson, Joshua Long, David Lennie
Anul: 2009
Gen: Drama, SF, Mister
Durata: 121 minute
IMDB: 6.2

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Parcela presupune cea mai fundamentală a tuturor dezbaterilor filosofice: Este universul determinist sau aleator? Este totul într-un fel sau predestinați se întâmplă din întâmplare? În cazul în care întrebările sună prea abstract, așteptați până când vedeți acest film, pe care îl prezintă în termeni Stark: Ce se întâmplă dacă am putea ști dinainte când Pământul se va sfârși?

Nicolas Cage, într-o altă rană-up, performanță edgy, joacă John Koestler, profesor de astrofizica la MIT. Votează pentru determinist; așa cum îi spune clasa lui, el crede că “Knowing”. Soția sa a murit, iar el ridica fiul său tânăr, Caleb (Chandler Canterbury). O capsulă a timpului este deschis la școală lui Caleb, care conține desenele studenților în 1959 prezic obiectivele turistice din 2009. Dar foaia de Caleb devine nu este un desen; este acoperit cu rânduri de numere. Într-un prolog, am văzut fata cu ochii bantuite, Lucinda (Lara Robinson), care atât de intens presat numerele în hârtie.

Ce înseamnă aceste cifre din filme online Knowing? Știi deja din reclamele TV, dar nu cred că ar trebui să-ți spun. Voi scrie un alt articol care va conține spoilere. Permiteți-mi să spun că Koestler descoperă aproape accidental un model în număr, și ei se agită mintea științifică la miezul său. Obsesia lui este luat în râs de colegul său MIT, un cosmolog pe nume Phil Beckman (Ben Mendelsohn), care avertizează Koestler împotriva ereziei lui numerologiei – găsirea unor modele imaginare în numere. pasionat argumentele lui Mendelsohn, care nu sunt de natură tehnică încă sunt solide din punct de vedere științific, ridica miza. Acesta nu este un film Knowing despre psihic molfăi-neordonat; Koestler este un om de știință greu de cap, de asemenea, sau a crezut întotdeauna că a fost, până la acea pagină a numerelor a intrat în mâinile sale.

Prin “punct de vedere științific,” Eu nu mă refer la nimeni la MIT va găsi pe parcelă alta decât ridicolă. Așa că este – dar nu în timp ce filmul este redat. Acesta funcționează ca science-fiction, care se schimbă de multe ori o coordonată într-o lume în alt mod logic doar pentru a vedea ce s-ar putea întâmpla in v. Pentru Koestler, aceasta duce la o respingere a ceea ce el a crezut întotdeauna, la acceptarea paranormalului, și la descoperirea Diana (Rose Byrne), fiica mica Lucindei care a scris în jos numerele, și Abby, nepoata ( Lara Robinson din nou).

El crede că acești doi copii sunt oarecum un rol esențial în scenariul de dezvoltare, și el obligațiuni cu Diana pentru a le proteja de străini răi în pădure Knowing – care sunt în mare parte ținute destul de departe în focuri de mult timp pentru a le împiedica să par mai curînd ciudat decât trebuie. Logica povestirii ne face să ne așteptăm ceva cu adevărat spectaculos la sfârșitul anului, și nu am fost dezamăgit vizual in Knowing, cu toate că am întrebări logice care sunt un fel de lângă subiect.