Knights of the Damned (2017)

Knights of the Damned (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Simon Wells
Actori: Ross O’Hennessy, Ben Loyd-Holmes, Silvio Simac
An: 2017
Gen: Actiune, Fantezie, Groaza
IMDB: 2.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Knights of the Damned

Îmi place un film rău, acesta este un film rău, dar nu și felul de a fi bucurat. Ea a luat elemente care sunt în prezent populare și pantofi le-a horned într-un film foarte prost. Chiar și o versiune porno a Game of Thrones. Sau Walking Dead (Seria pe care se încearcă să fie) ar avea mai multă poveste să urmeze decât asta.

Initial am fost cuprins de cat de groaznic a fost prima scenă, este cu adevărat îngrozitor, dar este amuzant. Slo mo a fost folosit pe toate, cineva a adus o camera care poate face 120fps si se asigura ca o vor folosi. Există o clipă a tipului care alunecă pe o stâncă într-un stil foarte lent, doar pentru a se dovedi a fi nimic … alunecând pe o piatră …. total inutil.

Așa m-am simțit despre cea mai mare parte a conținutului acestui film după aceea, ne arată ceva doar pentru ca acesta să fie inutil. Au existat o mulțime de imagini ale unor urși și lupi în medii complet diferite. Care nu adaugă nimic la poveste (dacă o puteți numi așa), pur și simplu puneți acolo pentru trailer, probabil.

Se pare ca fiecare parte a acestui film a fost facuta la un pret ieftin, ca si cum ar fi fost un fel de incercare “Challenge Anika”. Unde au 24 de ore sa faca un film de la inceput pana la sfarsit. Doar cu continutul unui garaj vechi, popi și studenți GCSE pentru a ajuta.