Knight of Cups (2015)

Knight of Cups (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Romantice
Scenariu: Terrence Malick
IMDB: 6.4
Regizor(i): Terrence Malick
Actori: Natalie Portman, Isabel Lucas, Imogen Poots, Christian Bale

Tu du-te intr-un film Knight of Cups, Terrence Malick așteaptă un colaj superb de sunet și imagine, dar nu neapărat înaintea unui club aprins-neon bandă, un partid piscina Caesars Palace, sau o trage de moda în cazul în care un model se spune să reprezinte ca “un murdar f-ing gospodină. “Cu alte cuvinte, e ceva la o dată viu familiar și izbitor de diferit la” Knight of Cups, “o plonjare febrile în norul toxic de decadență rotire în jurul unei scenarist din Los Angeles dus la semințe. După ce a făcut viața americană contemporană par atât de recunoscut și străin în “La Wonder,” Malick extinde acum de balet romantica oferta care film într-o critică coroziv de la Hollywood hedonism – o Valentine otrăvit pentru industria prin intermediul unui chefliu Fellini pasă. Cei care au avut de umplere lor de meditațiile impresioniste directorului vor găsi facilitate a șaptea la fel de gol ca și stilul de viață se pune pe ecran; pentru restul dintre noi, nimeni nu poate nega acest stea-împânzit, nu-o-mat-clipă ciudățenie cinematic reprezintă un alt reîncadrarea defectuoasă, dar fascinant de locul omului în lumea modernă.

Cu “La Wonder” (2012) și acum Knight of Cups, plus o drama încă-fără titlu și documentarul “Voyage of Time” încă să vină, Malick a stabilit într-o venă profund personală și neobișnuit de productivă, deși una care toate, dar vajnici admiratorii săi găsi doresc raport cu munca sa anterioară sărbătorit. În absența subiectele istorice mari de “The Thin Red Line” și “The New World” sau gloriile cosmice ale “The Tree of Life”, regizorul a transformat concentreze pe Wanderers atractiv disperate stabilite în derivă în prezent, urmărit de un aparat de fotografiat agitat, rătăcire handheld care estompează viziunile lor, amintiri, momente private și întâlnirile cu ceilalți într-un singur flux de constiinta convulsiv. Pentru a vedea realitatea noastră 21-lea din perspectiva Knight of Cups, înălțat Malick lui (mediată din nou de ochiul superba de DP Emmanuel Lubezki) este să se simtă în același timp uimit și ușor dezumflat; e ca și cum el ar fi fost ne încurajează să se uite la împrejurimile noastre de zi cu zi din nou, dar, de asemenea de lucru peste program pentru a extrage ceva profund de banalitatea major al vieții moderne.

În același timp, având în vedere cât de puține cineaști de statură Malick au făcut acest tip de anchetă morală și spirituală atât de central pentru munca lor, e greu să nu fi luat cu un film care se deschide cu un fragment audio de la “Progress Călătoria pelerinului” (recitat de John Gielgud), apoi face o pauză pentru unele imagini incredibil de frumoase ale aurorei boreale așa cum se vede din spațiu, înainte de soluționarea pe figura unui shimbarea cu aspect de Christian Bale plimbă un peisaj pustiu singuratic din Knight of Cups. Un narator (vocea lui Brian Dennehy) relatează o poveste veche de un cavaler din Orientul care a fost trimis spre vest de către tatăl său în căutarea unei perle magnific, dar a băut dintr-o cană fatală care a cauzat-l să cadă într-o somn adânc. Putem deduce cu siguranță că personajul Bale lui (identificat ca “Rick” în credite de închidere) este menit să fie un din zilele din urmă stand-in pentru care cavaler, un tip de la Hollywood, care a îmbrățișat La Dolce Vita și a pierdut simțul de sine în proces. “Toate acei ani, care trăiesc viața cuiva nu știam,” murmură Rick într-unul din numeroasele voiceovers filmului, metoda preferată de comunicare pentru acest personaj altfel strâns cu buze.

Cazul Knight of Cups în care sună ca prea simplist o premisă pentru o caracteristică 118 de minute, rezultatul este suficient asupra lui și în mod oficial îndrăzneț pentru a propulsa atenția privitorului înainte, ghidat in parte de catre renunta la stralucirea ostentativa a locațiilor LA (instigat de scenograful regulat Malick lui, Jack Fisk ) și mișcarea dinamică a camerei. În urma un cutremur violent, care zguduie temeliile Santa Monica apartament lui Rick, ne gasim cufundat în ritmurile leneș de viață ca el a ajuns să-l cunosc – transmis în fragmente senzoriale scurte de el accelerând pe 405 într-o decapotabilă, agățat în jurul valorii de aparent loturile Studio goale (Warner Bros și Paramount face apariții trecătoare), vizitarea compusul CAA în Century City, și cavorting cu tot felul de lissome femei tinere în cluburi de noapte și Suites Hotel. Pulsația muzica de fundal în aceste scene se află în discordant contrast cu pasajele de Grieg, Chopin, Pachelbel, Debussy, Arvo Part și alte selecții care altfel inunda coloana sonora în mod clasic Malickian, completate de o recurente progresie sapte note care stă la baza din punctajul de “La Wonder” compozitor Hanan Townshend in filmul Knight of Cups.

Knight of Cups este o trimitere explicită la una din cărțile de tarot, marcajul Rick ca cineva care este agitat, artistic, romantic și aventuros de temperament. Multe alte figuri din viața lui Rick sunt introduse cu propriile simboluri de tarot la îndemână, de creditare procedura o structură ceva mai curat, mai episodice decât de obicei; în, probabil, cel mai autobiografic legătura Nud Malick lui, Rick este revelat pentru a avea doi frati mai mici, dintre care unul a murit tragic tineri (și este denumit “Omul spînzuraților”). Celălalt frate al său (Wes Bentley) este o figură volatil predispus la izbucniri fizice si emotionale feroce, dintre care majoritatea sunt îndreptate la tatăl lor imbatranire (Brian Dennehy) – cartea de tarot este “Sihastrul” – a cărui mândrie în realizările lui Rick este temperat de dezaprobare a vieții pe care o conduce acum in Knight of Cups.

Că viața, și într-adevăr, filmul Knight of Cups în sine, este în mare măsură consuma cu vin și pleacă de multe, multe femei frumoase, iar dacă “La Wonder” părea sexual înainte în comparație cu munca anterioare regizorului, apoi “Knight of Cups” de multe ori se simte de-a dreptul transgresiv. Deși nu există scene de sex drept-up, nu există nuditate feminină amplu, o sugestie de un Threesome, și ceea ce este cu siguranță primul rând de deget de la picior erotic supt în opera lui Malick. Femeile s-au include petite, roz-wigged della (Imogen Poots), care, impreuna cu Rick tags pentru un timp; Karen (Teresa Palmer), o stripteuză pe care o conduce în jurul valorii de cu în Vegas; și Helen (Freida Pinto), un model superb el întâlnește mai întâi la o petrecere de prost gust la care au participat un veritabil Cine este-care de talent bigscreen și smallscreen; acestea includ Antonio Banderas, Jason Clarke, Nick Kroll și Joe Lo Truglio, printre altele. Dacă acești actori au fost angajați pentru plimbare-pe meciuri, sau turnat în roluri mai mari, care au fost apoi diminuate până la doar câteva secunde de timp de ecran (probabil prima, dar nu se știe niciodată), aceasta este una decor unde înclinația Malick pentru turnarea O listă- Talentul se simte mai Germane decât de obicei.

Deși nu există milă mai puțin de neîncetată filare pământ-mamă și twirling din “La Wonder,” femeile de aici încă face o multime de dans și de funcționare cu privire la, de multe ori cu eroul nostru în căutarea arzătoare; semnătura împușcat filmului Knight of Cups găsește Rick mers pe jos de-a lungul plajelor din Malibu, cu una dintre necurați sale preiau din câlți, frecvent oprindu-se să se scufunde picioarele în surf. Un fel mai substanțială de drama romantica apare împreună cu două actrițe de top-facturat din film: Cate Blanchett suprafețe în flashback ca fosta sotie a lui Rick, un medic greu de lucru pe care le vedem în creștere dezamagiti cu soțul ei din ce în ce nesigura, în timp ce Natalie Portman apare mai târziu ca pe Elizabeth, o femeie măritată care are o scurta aventură cu Rick și se trezește însărcinată și la scurt timp după lovite de vinovăție in filmul Knight of Cups.

În ciuda puternic undercurrents emoționale în aceste scene, sentimentul persista că acești actori excelente – în special Blanchett, caracteristicile ei izbitoare și expresivitate naturală fascinant în contradicție cu estetica dominant – sunt limitate de rolurile lor fundamental arhetipale din Knight of Cups. În acest moment, de asemenea, nu este ceva inevitabil reductivă despre concepția primară Malick a femeilor ar fi interese de dragoste care trec prin ușa turnantă a vieții lui Rick, o problemă care ar rade mai mult, dacă omul însuși au fost mai putin de un cifru. Chiar pentru a permite un fel de regizor de a trata actori ca vase pentru teme și ideile sale, și darul lui de utilizare de blocare și limbajul corpului pentru a transmite un sens, e greu să nu observați gradul în care magnetismului Bale a fost golit departe aici.