Kingsman Cercul de aur – Kingsman The Golden Circle (2017)


Kingsman Cercul de aur – Kingsman The Golden Circle (2017) Online Subtitrat


Regia: Matthew Vaughn
Actori: Taron Egerton, Channing Tatum, Colin Firth, Poppy Delevingne, Mark Strong, Jeff Bridges
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Kingsman Cercul de aur – Kingsman The Golden Circle

Kingsman: Serviciul Secret prezintă lumea Kingsman – o agenție independentă și inteligentă care acționează până la cel mai înalt nivel de discreție. Al cărei obiectiv principal este să țină lumea în condiții de siguranță.

În Kingsman: Cercul de Aur, eroii noștri fac față unor noi provocări. Atunci când sediul agenției este distrus iar lumea este ostatică, călătoria lor îi conduce către o organizație de spionaj în America cu numele Statesman. Creată înaintea zilei înființării lor.

În această aventură în care se testează limitele puterii și inteligenței agenților lor; aceste două organizații secrete de elită duc lupta împotriva unui inamic nemilos; pentru a salva lumea; ceva ce devine o obișnuintă pentru Eggsy…

Continuarea lui Kingsman: The Secret Service; o reuşită comedie de acţiune cu spioni lansată şi la noi în februarie; anul trecut; se pregăteşte să reînceapă filmările. Cele 414 milioane de dolari obţinute international şi cronicile pozitive au justificat continuarea aventurilor lui Gary “Eggsy” Unwin; pregătit să intre în lumea spionilor de către Harry Hart (Colin Firth).

Cei de la ComicBookMovie din Kingsman The Golden Circle online subtitrat au aflat care va fi titul complet al sqeuel-ului; dar şi ce a pregătit regizorul. Alături de scenariştii Dave Gibbons; Jane Goldman. Si Mark Millar (de altfel; filmul este adaptarea unor benzi desenate semnate de Millar).

Astfel; Kingsman Cercul de aur online subtitrat va conţine scene cu totul originale. Deşi cerinţele publicului se îndreptau spre un moment similar cu cel petrecut în biserică în The Secret Service.

“Ca regizor; încerci să nu faci tocmai ce pare că se doreşte; însă oamenii chiar vor o nouă secvenţă ca cea din biserică. Dar nu am niciun motiv să recreez masacrul.”

PortalulTauTV.com
Kingsman Cercul de aur - Kingsman The Golden Circle (2017) Online Subtitrat in Romana

Kingsman The Golden Circle (2017)

Notă film - PortalulTauTV.net:
4