Kingsglaive Final Fantasy XV (2016)

Tărâmul magic Lucis din filmul Kingsglaive Final Fantasy XV (2016) online subtitrat, este căminul Cristalului sacru, iar Imperiul amenințător Niflheim este hotărât să-l fure. Regele Regis din Lucis (Sean Bean), comandă elita soldaților săi, numită Spada Regelui.

Cu ajutorul magiei regelui, Nyx (Aaron Paul) și tovarășii săi soldați luptă pentru a apăra sârguincios regatul Lucis. Totuși puterea militară copleșitoare a inamicului îi lasă pe Regele Regis cu o singură varianta.. să-și însoare fiul, Prințul Noctis, cu Prințesa Lunafreya din Tenebrae (Lena Headey), capturată în Niflheim și să-și predea pământurile conducerii Imperiului. Deși regele acceptă, devine clar că Imperiul nu se va da înlături de la nimic pentru a cuceri întreaga lume. Singurii care îl pot opri sunt membrii Spadei Regelui.

Kingsglaive Final Fantasy XV (2016) Online Subtitrat


Titlu Romania: Spada Regelui: Final Fantasy XV
Regia: Takeshi Nozue
Actori: Aaron Paul, Lena Headey, Sean Bean
An: 2016
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 6.8


Kingsglaive Final Fantasy XV (2016) Online Subtitrat


Trailer


Review Kingsglaive Final Fantasy XV

Folosind magia regelui lor, Nyx Ulric şi camarazii lui străjuiesc cetatea regală Insomnia, luptând pentru a împiedica avansul inexorabil al armatei imperiale din Nifheim. Pentru a-şi salva regatul de puterea militară copleşitoare a imperiului, regele Regis din Kingsglaive Final Fantasy XV este constrâns să accepte un ultimatum. Acesta trebuie să cedeze toate tărâmurile din afara cetăţii coroanei şi să-l însoare pe fiul său, prinţul Noctis, cu lady Lunafreya, fosta prinţesă din Tenebrae.

Care acum este prizonieră în Nifheim. În timp ce războiul de impunere a propriei voinţe este în plină desfăşurare, intrigile din Nifheim transformă Insomnia într-un câmp de luptă înfricoşător. Implicându-l pe Nyx într-o luptă de care depinde supravieţuirea regatului.

Povestea din film sună cam așa: Împărăția magică Lucis deține un Crystal sacru pe care imperiul Niflheim vrea să-l fure. Împăratul Regis of Lucis (Sean Bean) comandă o echipă de soldați de elită numită Kingsglaive Final Fantasy XV din care face parte Nyx (Aaron Paul). Si au misiunea de a proteja Lucis. Depășiți de armata numeroasă a imperiului, King Regis este constrâns să făcă un pact: să-și căsătorească fiul. Prince Noctis, cu Princess Lunafreya of Tenebrae (Lena Headey) și să-și predea pământurile imperiului. Împăratul refuză, și totul cade pe umerii Kingsglaive Final Fantasy XV, să apere cristalul și Lucis.